Afbeelding
Foto: .

Wie regelt uw zaken na uw overlijden?

Partnerbijdrages

WAPENVELD – Denkt u ook liever niet aan de periode na uw overlijden? U bent niet de enige. Gedachten over de periode na ons overlijden vermijden we liever allemaal. Maar juist in die tijd, is er behoefte aan duidelijkheid. 

Door hier nu al over na te denken en uw wensen vast te leggen, voorkomt u na uw overlijden onduidelijkheid en mogelijke meningsverschillen tussen eventuele nabestaanden. Het is dus wel verstandig om hier nu al de nodige aandacht aan te besteden.

Om ervoor te zorgen dat uw wensen na uw overlijden worden gerespecteerd, kunt u in uw testament een executeur benoemen en duidelijk maken wat zijn of haar rechten en verantwoordelijkheden zijn. Dit kan bijvoorbeeld een van uw erfgenamen zijn, maar als u geen erfgenamen heeft of hen niet met deze belangrijke en tijdrovende taak wilt belasten, kunt u ook een onafhankelijke partij als executeur benoemen. Sinds 2023 is Juvarex Nalatenschapsafwikkeling gevestigd in Wapenveld. Het afwikkelen van nalatenschappen is een van de taken die Juvarex Nalatenschapsafwikkeling als onpartijdige en onafhankelijke partij wordt toevertrouwd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of hoe u uw wensen het beste kunt vastleggen? Juvarex Nalatenschapsafwikkeling organiseert met ingang van januari 2024 op iedere eerste woensdagmiddag van de maand een open inloop in “Hof van Cramer” te Wapenveld. Tussen 13:30 uur en 16:30 uur bent u van harte welkom aan de Putterweg 2D te Wapenveld, waar Johan Hiemstra van Juvarex Nalatenschapsafwikkeling voor u klaar zit. Wilt u niet wachten of wilt u liever bij u thuis afspreken? Stuur dan een berichtje naar info@juvarex.nl met uw gegevens en er wordt contact met u opgenomen.