Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Creëer een onvergetelijke kerst met Twinkly kerstverlichting

· leestijd 4 minuten Partnerbijdrages

De kerstperiode is een tijd waar veel mensen naar uitkijken. Het is de meest gezellige tijd van het jaar. In Hattem vind je jaarlijks één van Nederlands meeste gezellige kerstmarkten of bezoek de levende kerststal in Heerde. Natuurlijk wil je het ook bij jou thuis gezellig maken. De kerstboom is hier standaard een onderdeel van, maar sfeer wordt pas echt gecreëerd met de juiste verlichting. Tientallen, honderden of zelfs duizenden kleine lichtjes zijn dé sfeermaker voor kerst. Nu heeft kerstverlichting in de afgelopen decennia een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van echte kaarsjes tot hippe ledlampjes. Twinkly kerstverlichting is de volgende stap op het gebied van gezellige kerstverlichting. 

Kies uit miljoenen kleuren

In tegenstelling tot de traditionele kerstverlichting, biedt Twinkly een onbeperkte keuze in kleur. Je hoeft niet meer te kiezen voor één bepaalde kleur. En mocht je voor meerdere kleuren kiezen, dan hoeft dit ook geen drukke verlichting te zijn die voortdurend in een andere kleur springt. Twinkly zorgt voor optimale vrijheid. Welke wensen heb jij rondom kerstverlichting? Met Twinkly kerstverlichting is echt alles mogelijk. Je bent letterlijk in staat om met een Twinkly lichtsnoer te kiezen uit miljoenen kleuren. Wil je het eenvoudig houden en kies je enkel voor witte verlichting? Ook dit is mogelijk. Daarnaast is bediening erg gemakkelijk, namelijk gewoon via een app op je smartphone of tablet. 

Sfeervolle en magische effecten

Hoe meer lampjes, hoe meer mogelijkheden je hebt om een echte magische kerst te creëren door middel van verlichting. Twinkly stelt je hiertoe in staat met bijvoorbeeld de prachtige lichtsnoeren. Met deze lichtsnoeren met hieraan de ledlampjes, kun je een mooi lichtgordijn creëren. Je kunt kiezen uit een lichtsnoer vanaf 250 lampjes tot wel 600 lampjes. Verbind meerdere lichtsnoeren aan elkaar en hang het op aan bijvoorbeeld de gevel, voor een prachtig lichtgordijn. Bijzonder is dat je met de innovatieve Twinkly app, ontelbare effecten kunt creëren. Je kiest in de app uit de vele verschillende soorten effecten of download de speciale kerstanimaties. Door te kiezen voor een effect of animatie in de app, maak je een betoverende gevel. Ieder lampje past zich aan de gekozen animatie aan. Zo kun je tot 4.000 lampjes tegelijk bedienen met de Twinkly app. 

Kies een Twinkly lichtsnoer die past bij jou

Je krijgt bij Twinkly veel keuzevrijheid om een lichtsnoer aan te schaffen die bij jou situatie past. Heb je voldoende aan een lichtsnoer van 20 meter met 250 lampjes? Wil je toch meer verlichting en is een 32 meter lichtsnoer met 400 lampjes beter geschikt? Voor de echte lichtfanaten is er ook een Twinkly lichtsnoer verkrijgbaar van 48 meter en met 600 lampjes. Alle lichtsnoeren zijn bovendien gemakkelijk op elkaar aan te sluiten voor ontelbare lampjes. Hoeveel lampjes je ook kiest, je hebt altijd de mogelijkheid om te kiezen voor kleur of voor een rustige witte verlichting. Wil jij de keuze uit 16,7 miljoen kleuren? Kies dan voor een lichtsnoer met RGBW ledlampjes. RGBW staat voor de primaire kleuren Rood, Geel, Blauw + Wit en waarmee je iedere kleur krijgt die jij wilt. Hoeven al die kleuren niet van jou, maar wil je wel gebruikmaken van innovatieve verlichting? Kies dan voor de AWW lichtsnoeren. AWW staat voor Amber, Warm White + Cool White. Hiermee kies je ook via de app iedere witte tint die jij mooi vindt, van zeer warm tot uiterst koel. 

Zowel binnen als buiten te gebruiken

Twinkly kerstverlichting is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De lichtsnoeren kun je binnenshuis uiteraard gebruiken voor de kerstboom. Maar ook langs muren, kasten of het plafond kun je de lichtsnoeren gebruiken en uiteraard gewoon bedienbaar met je smartphone of tablet. De verlichting van Twinkly heeft een IP44 waarde. Dit houdt in, dat de verlichting spatwaterdicht is. Hierdoor zijn de lichtsnoeren ook buiten te gebruik. Fleur de omgeving van Epe of Hattem op met prachtige gekleurde kerstverlichting. Bomen en gevels kun je volhangen met de lichtsnoeren van Twinkly, zodat je een prachtig versierde straat krijgt. Regen of sneeuw zal geen probleem zijn om je kerstverlichting veilig te kunnen blijven gebruiken. 

Meest eenvoudige bediening

Met Twinkly is kerstverlichting bedienen nog nooit zo eenvoudig geweest. De klassieke wijze om de kerstverlichting te bedienen, is door de stekker in het stopcontact te doen om de verlichting aan te zetten en de stekker eruit te trekken om de verlichting uit te zetten. Dit hoeft niet meer met Twinkly. De kerstverlichting is voorzien van een aanloopsnoer van 3,5 meter, zodat je een lichtsnoer zo optimaal mogelijk gebruikt. Lichtsnoeren zijn ook gemakkelijk aan elkaar te verbinden voor tientallen meters extra verlichting. Wil je de verlichting in- of uitschakelen? Dan pak je eenvoudigweg je smartphone of tablet. Via de Twinkly app zet je de verlichting aan of uit en uiteraard regel je hiermee de kleuren, het dimmen, effecten, animaties en het instellen van een timer. De Twinkly app is verkrijgbaar voor zowel Android als iOS. Gebruik je thuis ook de homesystemen zoals Google Home of Alexa? Dan neem je hierin ook de Twinkly kerstverlichting op en is de bediening door middel van een commando nog gemakkelijker. 

De Twinkly kerstbomen

Wil je een spectaculaire kerstboom voor buiten met verlichting van Twinkly? Deze kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en net zoals de lichtsnoeren te bedienen met een app op de smartphone of tablet. De kerstboom is ideaal als je in de tuin geen boom hebt om lampjes in te hangen. De kerstbomen van 3 en 4 meter zijn geheel compleet inclusief een paal en zet je snel en gemakkelijk op. Wil jij de kerstboom in het centrum van Epe overtreffen? Kies dan voor de vlaggenmast kerstboom van 6 of 8 meter. Zelfs als je geen vlaggenmast hebt, dan kun je separaat een deelbare vlaggenmast aanschaffen. Met deze spectaculair verlichte kerstboom, is een magische kerst voor jou en voor de hele buurt gegarandeerd. 

IJspegelverlichting van Twinkly

Om de buitenzijde van je woning helemaal in kerstsfeer te brengen, kun je gebruikmaken van de Twinkly ijspegelverliching. IJspegelverlichting bestaat uit een lichtsnoer van 5 meter met hieraan 190 ledlampjes die met een hoogte van 60 centimeter ijspegels verbeelden. Het snoer hang je gemakkelijk op aan de dakrand. Ook deze ijspegels zijn te bedienen via de app op je smartphone en waarmee je de buitenzijde van de woning een betoverende aanblik geeft. De ijspegelverlichting is verkrijgbaar in RGB (16,7 miljoen kleuren), RGBW (16,7 miljoen kleuren + warm wit) en AWW (Amber, Warm White & Cool White). Wil je de ijspegelverlichting op een bepaalde tijdstip laten uitschakelen? Je hoeft maar eenmalig een timer in de app in te schakelen en de verlichting wordt automatisch in- en uitgeschakeld.

Levendige verlichting met de music dongle

De Twinkly kerstverlichting is betreffende de mogelijkheden al ronduit spectaculair. Maar je kunt het nog spectaculairder maken met de Twinkly music dongle. Dit houdt in, dat jij de lichtsnoeren, kerstbomen en ijspegelverlichting van Twinkly kunt laten meebewegen op kerstmuziek. Hiermee geef je een complete lichtshow op muziek. De music dongle is bijvoorbeeld zeer geschikt voor bedrijven die een sensationele en magische kerstshow willen neerzetten.