Winnaars hoogste dagscore: Lieke Nicolaas & Renate van Kempen
Winnaars hoogste dagscore: Lieke Nicolaas & Renate van Kempen Foto: Sportacrobatiek Vaassen

SAV BEHAALT HOOGSTE DAGSCORE TIJDENS BOAC

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Zaterdag 16 maart kwamen 11 teams van Sportacrobatiek Vaassen (SAV) in actie op het Breda Open Acro Cup (BOAC). Naast veel medailles mocht SAV ook de beker voor de hoogste dagscore meenemen naar Vaassen.

Vrijdagmiddag vertrokken al een aantal teams en leiding van SAV naar Breda. Na een gezellig avond bleven zij slapen in een hotel dichtbij de sporthal. Zo stond iedereen om 08.00 al fris en fruitig in de sporthal en kon de wedstrijd beginnen. De E-lijn was als eerste aan de beurt. Er werden goede oefeningen gedraaid en er gingen een hoop medailles mee naar huis! Zelfs onze 2 gelegenheidsduo’s die meededen in de E senioren mochten allebei het podium betreden.

Liz van Gortel & Lynn Bossebroek (E-jeugd)– 1e plek

Emmaly de Blieck, Fiene Boom & Isa Pol (E-jeugd) – 1e plek

Féline de Wilde, Ela Erkaya & Beau Schaapherder (E-jeugd) – 2e plek

Bobbi Hulshof, Fabiënne Kolkman & Elodie de Wilde (E-jeugd) – 4e plek

Kiki van Limburg & Julisa Hulleman (gelegenheidsduo E-senior) – 1e plek

Lisa van Duinen & Indy Pol (gelegenheidsduo E-senior) - 3e plek

In de middag was het de beurt aan onze D lijn teams! Ook hier werden strakke oefeningen gedraaid en mochten twee teams het podium betreden:

Lisan van Erven, Charlie Novak & Roselinde Stam (D-senior) – 1e plek

Elise Nicolaas, Lynn Boom & Julia Hendriks (D-senior) – 2e plek

Bo Streppel, Lauren Wernink & Lana Vosselman (D-jeugd) – 6e plek

In de derde wedstrijd van de dag was het de beurt aan onze 2 D+ senioren duo’s. Lieke Nicolaas en Renate van Kempen draaiden 2 super goede oefeningen, waarbij balans werd beloond met een 24.000 en tempo met een 24.190! Emy Koorn en Cindy Platenkamp draaiden een strakke balans oefening en een prima tempo oefening!Aan het einde van de dag werd er een beker uitgereikt aan het team met de hoogste dagscore. Na wedstrijd 1 en 2 stond deze nog op 23.690... Maar wellicht raad je het al.. De beker ging naar Lieke en Renate.Daarnaast mochten beide teams het podium betreden! Er werden medailles uitgereikt voor beide oefeningen en de totaalscore.