Afbeelding
Foto: Archief

WZC opent nieuwe jaar sportief

Sport

WAPENVELD- Op dinsdagavond 3 januari houdt WZC de nieuwjaarsreceptie met huldiging jubilarissen en bijzondere leden. Het oliebollentoernooi spelen ze op zaterdag 7 januari vanaf 14.00 uur. 

“Stel je eigen team samen bestaande uit vrienden, vriendinnen of een mix er van. Een dame extra opstellen is toegestaan. Net als afgelopen jaar zetten we drie voetbalveldjes uit en staan spelletjes klaar voor de meegekomen kinderschare. Naast het spelen op het veld kan de jeugd dus ook prima uit de voeten in het clubhuis. Het Oudhollands bierpulschuiven als rodedraadspel maakt weer deel uit van de te behalen resultaten van de teams. Het leverde naast plezier dus ook bonuspunten op.” Ook zal het kantinepersoneel haar uiterste best doen om er iets van te maken, in het cateringhok ’t Kloosterbosje bracht men vorige editie glühwein, warme chocolademelk en broodjes worst aan de man. Ook de klaverjassers zijn welkom in het clubhuis om het kaartje te leggen.

Na een rondje rad van avontuur zal DJ Joossie weer de muziek verzorgen. “We sluiten uiterlijk om 20.00 uur af. Hopelijk ook dit jaar weer blije gezichten op Monnikenbos. Deelname is gratis vanaf voetballers (WZC) JO15 tot en met senioren, recreanten, 35+ en dames welke mogen meedoen.”