Afbeelding
Foto: .

Zomerclinics Hattem Roeit

Sport

HATTEM- Sloeproeivereniging Hattem Roeit organiseerde deze zomer een aantal clinics, om mensen kennis te laten maken met het sloeproeien. De laatste clinic vond plaats op woensdagochtend 24 augustus. De sloepen d’Isela en de Voorganck voeren deze zonnige ochtend de IJssel op. Samen met een groep ervaren roeiers van de vereniging maakte een aantal enthousiaste mensen kennis met het sloeproeien. Onder hen ook de Hattemse buurtsportcoaches Marijke en Jesse. Na een korte introductie in de haven van Hattem, werd er geroeid naar de voormalige IJsselcentrale, om vervolgens weer terug te roeien naar de haven. Uiteraard werd er aanvankelijk nog flink geworsteld met de riemen en het gelijk roeien, maar al snel had iedereen de slag aardig te pakken. De buurtsportcoaches werden ook zeer zeker niet in de steek gelaten door hun sporttalent. Het was een vermoeiende maar vooral ook gezellige ochtend, waarbij er veel gelachen werd. Ben jij 18 jaar of ouder en nieuwsgierig of sloeproeien misschien ook iets voor jou is? Hattem Roeit doet mee aan de Nationale Sportweek. Op maandagavond 19 september en woensdagochtend 21 september kun jij ook een keer geheel vrijblijvend en kosteloos het sloeproeien ervaren.

Stuur dan een e-mail naar ikroeimee@hattemroeit.nl. Kun je niet tijdens de Nationale Sportweek maar wil je wel graag een keer mee roeien, neem ook dan gerust contact op.

Voor meer informatie over de vereniging, kijk op www.hattemroeit.nl of https://nl-nl.facebook.com/sloeproeivereniginghattemroeit.