Afbeelding
Foto: Carlo Zwarthof

Jubileumwedstrijd vv Oene vs. Lucky Ajax succes

Sport

OENE- Zelden mocht vv Oene op de Hoge Kamp zoveel mensen verwelkomen met een rood-wit hart dan bij de jubileumwedstrijd tegen Lucky Ajax. 

Lucky Ajax, geregisseerd door Sjaak Swart en onder aanvoering van Simon Tahamata, was op bezoek in Oene en liet daar de bijna 900 voetballiefhebbers genieten. Door sponsoring van PCI en MOOF People was de toegang gratis. Ondanks de respectabele leeftijd van veel Ajax spelers lieten ze aan het publiek zien dat ze het voetbalspelletje nog niet verleerd zijn. Oene kwam met een hele ruime selectie van wel zowat 50 spelers uit de kleedkamer waardoor ook veel spelers van de senioren elftallen buiten de elftallen van Oene 1 en 2 speelminuten kregen. Met 2 dames die het feest compleet maakten, kwam Oene met een echte jubileumselectie het veld op. Er werd met name aan de kant van Oene stevig door gewisseld waardoor iedereen speelminuten kreeg.

De wedstrijd werd uiteindelijk door de rood-witten uit Amsterdam gewonnen met 4-7 van de rood-witten uit Oene. Na het laatste fluitsignaal door Dick Jol uit Scheveningen plugde de inmiddels aangekomen DJ de stekkers in en luiden de elektronische fluittonen de derde helft in. Het was en bleef tot laat in de avond gezellig op de hoge Kamp in Oene. De organisatie mag samen met de groep vrijwilligers terugzien op een zeer geslaagde, sportieve en gezellige middag en avond. Foto: Carlo Zwarthof.

Afbeelding
Afbeelding