Afbeelding

Geslaagd Open Tennis Toernooi

Sport

WAPENVELD- Van 27 juni tot en met 2 juli kon op sportpark ‘de Kruithof’ het ‘Open Tennistoernooi Wapenveld’ na ruim twee jaar weer plaats vinden.

Met een goed bezet deelnemersveld, meer dan 70 inschrijvingen, is in verschillende categorieën, enkel, mixed en dubbel, gespeeld. Het weer speelde voortreffelijk mee. Het was een sportief en gezellig toernooi, waarbij na de laatste wedstrijden deelnemers tot in de late uurtjes aanwezig waren. Uiteraard werd er ook fanatiek gestreden om zo hoog mogelijk te eindigen. Om enkele winnaars van de hoogste categorieën te vermelden: GD6 werd gewonnen door Arja Meijer en Eduard Nagelhout; in DD6 eindigden Heidi Beukers en Margreet Wijnbergen als eerste en in HD6 Eric de Groot en Wibo van Wier. In de actuele rating DE eindigde Margreet Wijnbergen op de eerste plaats en in de hoogste poule HE Frank van Lith. Al met al een zeer geslaagd toernooi. Het Rijs Solutions 30+ Poultjes toernooi staat gepland van 15 tot en met 21 augustus op het sportpark in Wapenveld. Wil je ook tennissen bij TV Wapenveld? Kijk voor meer informatie op www.tvwapenveld.nl.