Team Lieke en Suze
Team Lieke en Suze Foto: Bianca Rengers

Drie teams van GV Wapenveld door naar het ONK!

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Gymvereniging Wapenveld heeft deelgenomen aan de tweede en tevens laatste plaatsingswedstrijd voor de Oost-Nederlandse Kampioenschappen. Tevens kregen ze te horen of ze geplaatst waren voor de Oost-Nederlandse Kampioenschappen!

Op 2 april mochten een drietal teams verschijnen op de D/E plaatsingswedstrijden in Ruurlo. Team Lieke en Suze (E-instap) vonden het erg spannend, want het was hun allereerste wedstrijd! Zij hebben een mooie oefening laten zien en behaalden daarmee een score van 21.190, een mooie verdiende 4de plek. Ze hebben zelfs ook een medaille gekregen. Voor de andere twee teams waren dit hun tweede plaatsingswedstrijd. Team Kyra en Linde (D-Junior) hebben een mooie oefening neergezet en hebben daarmee een derde podiumplaats behaald met een score van 21.300. Team Marit en Lisa (D-Senior) hebben een mooie score van 22.560 behaald. Met hun goede en sterke oefening stonden ze zelfs op de eerste plek!

Op 9 april mochten er ook weer een drietal teams verschijnen voor hun tweede plaatsingswedstrijden in Westerhaar/Almelo. Team Lynn en Dirrianne (E-jeugd) behaalde een goede score van 22.300 en hebben daarmee voor de tweede keer een tweede plek kunnen bemachtigen! Team Anouska en Feline (E-Senior) kregen een mooie score van 22.720. Ze hebben daarmee een plek hoger behaald ten opzichte van de eerste wedstrijd, want ze kwamen nu op het podium met een derde plek! Team Lisa, Esther en Marit (D-Junior) zette wederom een mooie oefening neer, met een score van 23.060 en stonden daarmee op de tweede plek.

Het harde trainen van de afgelopen tijd heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat hebben alle teams mooie en goede prestaties geleverd op de D/E plaatsingswedstrijden met mooie podiumplekken!

Team Marit en Lisa (D-Senior), Team Lynn en Dirrianne (E-jeugd) én team Lisa, Esther en Marit (D-Junior) moeten nog door met trainen, want zij hebben zich geplaatst voor de Oost Nederlandse Kampioenschappen! Het ONK vindt plaats op 23 april in Varsseveld!