Het elftal van de v.v. Heerde 35+
Het elftal van de v.v. Heerde 35+ Bert Rozendal

v.v. Heerde 35+ kampioen seizoen 2021-2022

Sport Ingezonden

Heerde 35+ moest in de uitwedstrijd in Epe tegen            s.v. Wissel 35+ zijn favorieten rol maar eens weer waar maken. De spanning zat er goed op bij de oudjes en na het fluitsignaal van scheidsrechter Dijkkamp gingen de geel - zwarten meteen in de aanval met vlot combinatie spel kwam de openingstreffer al in de 7e minuut tot stand  Bas Leeuw tekende voor deze 0-1. Meteen gingen de “oudjes” weer op de helft van Wissel spelen wat resulteerde in een snelle 0-2 en weer door Bas Leeuw, toen waren de spanningen weg gespeeld en liepen ze nog voor rust naar 0-5 Arjan Hofmeijer 1x en 2x Rene Couperus. Wissel snakte naar de rust.

Het duurde even voordat de spelers van Wissel weer op de grasmat aanwezig waren maar ze hadden natuurlijk de rust wel nodig om aan de 2e helft te beginnen.

De leider van Heerde Dick Rorije durfde het zelfs aan om alle wisselspelers meteen in te zetten zodat een ieder aan het kampioenschap mocht ruiken. Door die vele wissels werd het spel er niet beter op maar dat lag natuurlijk niet aan de wissels die probeerden er nog een leuke wedstrijd van te maken nu werd er in de 2e helft maar 1 keer gescoord door Rene Couperus waardoor er op de lijst van de leider  een uitslg stond van 0-6.

Na de wedstrijd werden de spelers nog verrast door een kratje “ranja”   waarna de terugreis naar Heerde werd aanvaard. op Sportpark Molenbeek stonden de fans en familie leden hun helden op te wachten om het kampioenschap te vieren . Het bleef nog lang onrustig in Heerde