Meiden van de gymgroep
Meiden van de gymgroep Bianca Rengers

Nieuwe start GV Wapenveld!

Sport Ingezonden

Na twee jaar kan GV Wapenveld eindelijk weer ´normaal´ trainen. We hebben een tijd achter de rug dat we binnen op afstand moesten trainen, een periode waarin we buiten hebben getraind, maar ook een periode dat we een tijd zonder training moesten doen. Wij als relatief kleine vereniging hebben ons uiterste best gedaan om de vereniging draaiende te houden, zowel financieel als met leden werven.

Daarom hebben we afgelopen 8 maart een kleine uitvoering gehouden voor voor de leden om aan ouders, verzorgers, opa’s en oma’s te laten zien wat ze allemaal kunnen! De leden van de gymgroep hebben op de allerlei kunstjes laten zien, waar ze de afgelopen tijd hard op hebben geoefend. Bij de gym doet iedereen op zijn of haar niveau mee met verschillende toestellen, zoals: de trampoline, tumblingbaan, de balk en de rekstok. Wat heeft iedereen het goed gedaan!

Ook de meiden van de acro hebben tijdens de uitvoering hun oefening aan de jury laten zien. De acroteams bereiden zich voor op de komende bondswedstrijden die deze maanden weer gaan plaatsvinden. Want na bijna twee seizoenen geen acro wedstrijden, komen de meiden weer in actie tijdens de plaatsingswedstrijden. GV Wapenveld heeft in totaal 7 teams die uitkomen in de D-lijn en E-lijn, zij mogen in maart en april in actie op de plaatsingswedstrijden. Ze hopen zich hiermee te plaatsten voor het Oost-Nederlands kampioenschap. De gymnasten zijn er klaar voor en hebben zin om weer te knallen.

Lijkt het je nou leuk om ook te komen gymmen of om mee te doen met de acro, kijk dan op www.gvwapenveld.nl voor meer informatie. Heb je een vraag? Mail dan naar info@gvwapenveld.nl