Afbeelding

Ook in 2022 geen nieuwjaarsconcert van “Die Hattemer Musikanten”

Sport Ingezonden

HATTEM - Egerländerkapel “Die Hattemer Musikanten” heeft onlangs besloten om ook het komende nieuwjaarsconcert, welke op zondag 9 januari 2022 plaats zou vinden te annuleren. Dit i.v.m. de huidige Corona beperkingen. Het bestuur was dit al voornemens onder de vorige avondlockdown regels en daar kwam afgelopen weekend ook nog de volledige lockdown over heen.

Zo komt er helaas ook dit jaar weer een streep door een jarenlange traditie te staan. Die Hattemer Musikanten traden de afgelopen jaren steevast de eerste zondag van het nieuwe jaar op in een volle en sfeervolle zaal in De Marke voor onze trouwe fans en donateurs.

Het afgelopen half jaar heeft de kapel zich gelukkig toch twee keer aan publiek mogen tonen. Zo trad de kapel op 6 oktober voor het eerst sinds lange tijd weer op voor publiek in Woonzorgcentrum Fermate van Driezorg te Zwolle. En gaven zij acte de présence op het 6. Fest der Blasmusik op 13 november in Steenwijk. Helaas bleef het bij deze twee optredens en zijn onze muzikale activiteiten weer on-hold gezet.

Die Hattemer Musikanten kijken uit naar betere tijden en hopen zich volgend jaar weer aan ons trouwe publiek en donateurs te kunnen laten zien. Een speciaal woord van dank spreken wij uit aan onze trouwe donateurs en supporters, welke ons in deze lastige tijden altijd zijn blijven steunen.

De kapel wenst u allen veel sterkte toe tijdens deze periode en hoopt u weer te mogen begroeten in 2022!