Afbeelding
Edwin Fennema

SV Wissel verwelkomd Addy Dijkgraaf als Technisch Jeugdcoördinator

Sport

Addy Dijkgraaf terug op "Wisselse grond". Hij bekleed daar sinds februari j.l. de functie van Technisch Jeugdcoördinator. Hiermee hoopt SV Wissel meer aandacht voor en begeleiding in de jeugd te krijgen.

Addy gaat zich bezighouden met de ondersteuning van trainers en leiders van de jeugdteams. In de komende maanden zal hij dan ook vaak op de velden te zien zijn om met spelers, trainers, leiders en ouders te praten over het huidige en komende siezoen. Ook zal Addy de oudste jeugd begeleiden de overstap naar de senioren te maken.

Dat Addy Dijkgraaf geen onbekende is van SV Wissel, zal menigeen niet ontgaan. Zo is hij jaren geleden zelf speler geweest van de club, waarna hij is begonnen als keeperstrainer. Om niet veel later een combinatie te maken van zowel keeperstrainer als trainer van onder andere de A-jeugd. Onder het bezielende oog van hoofdtrainer Harry Veldhuis was Addy assistent trainer, om vervolgens het stokje van Harry over te nemen.

Met de komst van Addy Dijkgraaf als technisch jeugdcoördinator, Davy Eustacia als hoofdtrainer, Wim van Velde als bestuurslid technische zaken en vele nieuwe vrijwiligers die bestuurlijke en andere functies binnen de club bekleden, maakt SV Wissel mooie stappen voorwaarts. En ziet zij de toekomst positief tegemoet.