Afbeelding
BASE

Base beach basketbal 3x3 clinic en toernooi

· leestijd 1 minuut Sport

EPE - Basketball All Stars Epe organiseert dit jaar voor de tweede keer een 3x3 toernooi in de PWA Hal te Epe. De vorige editie in januari was een groot succes, maar het zou leuk zijn om ook weer nieuwe teams te ontmoeten om tegen te spelen. Op zaterdag 8 juni mag iedereen meedoen aan het BASE “BEACH” Basketball 3x3 toernooi. Dus heb je altijd al eens een wedstrijdje willen basketballen met je vrienden, klasgenoten of familieleden, geeft je dan op. Het zal een mix zijn tussen basketballers en niet basketballers van het voorgezet onderwijs.

Je kan je als team inschrijven met maximaal 4 spelers. Bedenk ook een ludieke naam voor je team. Het winnende team krijgt de eer en gratis kaarten voor een eredivisie wedstrijd van Landstede in Zwolle.

Van 10.30 tot 12.00 wordt er eerst een 3x3 Basketbal clinic gegeven door 3x3 Unites. De 3x3 Leaders die deze clinic geven nemen de deelnemers mee in het spel 3x3 en de oefeningen die worden gedaan sluiten aan bij het verbeteren van de lifeskills. De 3x3 Leaders zijn jongeren die zijn opgeleid door de 3x3 Unites en zij zijn zelf actief op de pleintjes buiten. Het 3 x 3 toernooi wordt aansluitend van 12.30 - 16.00 uur gehouden.

De inschrijving per team graag uiterlijk 1 juni mailen aan secretariaatbase@hotmail.com en betaling op rekening van BASE NL20RABO 0120531798. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief. De kosten zijn 5 euro per persoon, hiervoor ontvang je in het sportcafé een patatje en consumptie.

We hopen je te zien! Meer informatie over BASE is te vinden op www.bas-e.nl