Afbeelding
Han Balk

SAV nu met D niveau op podium

Sport

Op zaterdag 2 februari was het een spannende dag voor 2 teams van SportAcrobatiek Vaassen in Zwolle. Trio Elora Boeve, Iris Balk en Renate van Kempen komen dit seizoen voor het eerst uit in de C-lijn. Hun eerste oefening was balans. Zij zette een zeer strakke oefening neer zowel in de technische elementen als hun dans. Met een hele mooie score van 24.02 stonden ze op een 2de plek. Het team had tevens de één na hoogste technische score van de hele wedstrijddag.
Hierna lieten ze hun tempo oefening zien. Ook dit was een zeer nette oefening, ondanks dat er sprake was van een val. De jury beoordeelde de oefening toch nog met een score van 20.17. Wat resulteerde in een 9e plek als eindresultaat.

Duo Roselinde Stam en Lisa van Duinen komen dit jaar voor het eerst uit in de D-lijn. Met een leuke en strakke oefening qua dans, waarbij de elementen stonden als een huis kwamen zij heel tevreden van de wedstrijdvloer. De oefening kreeg een score van 21,5. Met deze score behaalden zij het podium met een mooie derde plaats. Met weer een medaille rijker voor SAV kon iedereen tevreden naar huis

Foto ; Han Balk. (Trio Elora)