Afbeelding
Bram van de Biezen

Start jeugdlessen Taekwon-Do Vaassen

· leestijd 1 minuut Sport

Vanaf donderdag 10 januari 2019 start Taekwon-Do School Martowirono in Gymzaal De Oosterhof (Boxhofstede 15) met het verzorgen van Taekwon-Do lessen in Vaassen. Iedere donderdag kunnen kinderen van 5 tot en met 12 jaar daar van 17:45 tot 18:45 uur terecht. Op 10 januari 2019 wordt gestart met een open les. Belangstellenden kunnen kijken naar demonstraties van diverse facetten van de sport, maar kunnen ook direct meedoen.

Taekwon-Do School Martowirono verzorgt al ruim 45 jaar lessen op de Noordwest Veluwe. Maar, wat is Taekwon-Do eigenlijk? Taekwon-Do is een Koreaanse zelfverdedigingssport die door jong en oud kan worden beoefend. Taekwon-Do is een karaktervormende sport, waarbij doorzettingsvermogen en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

De kinderen krijgen spelenderwijs en op een verantwoorde manier de grondbeginselen van het Taekwon-Do aangeleerd. Bewegen, samenwerken en verantwoordelijk zijn voor elkaar, zijn elementen die typerend zijn voor deze lessen. De kinderen leren elkaar te respecteren en op een sociale manier met elkaar om te gaan.

Door regelmatige beoefening van Taekwon-Do worden niet alleen je verdedigingscapaciteiten ontwikkeld. Je verbetert ook je motoriek en de algehele lichamelijke conditie. Zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn waarden die centraal staan in de Taekwon-Do beoefening. Discipline en plezier gaan dan ook heel goed samen.

Claudia Martowirono en Raymond Eikema verzorgen lessen in Epe, Elburg, Nunspeet, Ermelo, Harderwijk en Doornspijk. In Vaassen starten zij vanaf 10 januari 2019! Beide instructeurs beoefenen ruim 25 jaar de sport, zijn internationaal gediplomeerd, zijn 5de Dan I.T.F. Taekwon-Do en hebben ruimschoots ervaring in het lesgeven.

Waar en wanneer? In Vaassen wordt de open les op donderdag 10 januari 2019 van 17:45 tot 18:45 uur georganiseerd in Gymzaal De Oosterhof (Boxhofstede 15). Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de open les langs te komen? U bent altijd van harte welkom tijdens een van de reguliere trainingsdagen van Taekwon-Do School Martowirono. Voor meer informatie hierover en over Taekwon-Do in het algemeen, zie www.tkdweb.nl

De kinderen die na het volgen van 2 gratis proeflessen in januari 2019 lid worden, trainen in januari 2019 GRATIS!