Afbeelding
MHB

2 maal Goud voor Fleur de Rook !

· leestijd 1 minuut Sport

Afgelopen zaterdag vond de Districtskampioenschap Trampolinespringen Regio Oost plaats. Dit was de laatste wedstrijd van dit seizoen en GV Sparta Ermelo was de gastclub. De thuisclub van Fleur de Rook, die sinds 2 jaar uitkomt voor Sparta Ermelo, in de klasse C Jeugd meisjes.

Voor Fleur was het een mooie afsluiting van een geslaagd trampolinejaar. Een jaar waarin zij veel heeft geleerd en mooie resultaten heeft behaald. Zowel individueel als synchroon, met haar partner Caro Binnerts, behaalde Fleur het Goud. Zij mag zich daarom 2-voudig Districtskampioen 2017 noemen !

Fleur nam, dankzij mooie resultaten in de voorrondes, ook deel aan het NK Trampolinespringen in Ahoy Rotterdam, in het weekend van 17/18 juni.

Samen met haar synchroonpartner behaalde zij daar het Brons. Individueel behaalde zij in een sterk deelnemersveld een mooie 9e plaats.

Op vrijdag 7-7-2017 springen de trampolinespringers van Sparta voor Milou.

Milou Bosscher is een talentvolle trampolinespringster uit Heerenveen, geweest. Geweest… want door een verschrikkelijk ongeluk op het Nederlands Kampioenschap in december 2015 kan Milou niet meer springen en zal nooit meer lopen… volgens de artsen. Maar Milou is een doorzetter en doet er samen met haar ouders alles aan om weer normaal te kunnen bewegen als ieder ander. En dat kost geld, heel veel geld! De trampolinespringers van G.V. Sparta Ermelo, selectie en recreatie, gaan Milou hierbij helpen. Op vrijdag 7-7-2017 springen zij continue van 7-tot-7 voor Milou. In de Wethouder Balverszaal wordt om 7.00 het startschot gegeven voor de 12-uurs springmarathon door paralympisch medaillewinnares Sjerstin De Vries-Vermeulen. Het Publiek is welkom van 07.00 tot 19.00 uur om te komen kijken. Om 14.00 en 18.00 worden er zelfs spectaculaire demonstraties gegeven op muziek! Om 19.00 uur wordt de actie afgesloten door prominent sportverslaggever Hans van Zetten. Van Zetten zal het eindbedrag bekend maken dat de springers bij elkaar hebben gesprongen en dat gedoneerd zal worden aan Stichting Milou. Het bedrag van Sparta zal zo ten goede komen aan een speciale revalidatietherapie die Milou gaat volgen in Biddinghuizen, genaamd de Brucker Biofeedback Methode. Geeft u de Fleur en de Sparta-springers een duwtje in de rug? Kom dan op 7-7-2017 en moedig ze aan!! Help Sparta en help daardoor Milou!!