Afbeelding

Regio'72 organiseert hardloop en wandel evenement

Sport

Hardlopen en wandelen over mooie en veilige routes van 5 km en 10 km door het buitengebied van Vaassen. Dat kan tijdens de RegioRun+Walk op zondag 23 april. Bijzonder is dat wandelaars en hardlopers elkaar onderweg in tegengestelde richting tegenkomen, wat voor de nodige extra aanmoediging en motivatie zorgt! Ben je nog net iets te jong om de lange afstanden te lopen? Geen probleem! Voor alle kinderen tot +/- 8 jaar hebben wij op ons kunstgrasveld een Kidsrun uitgezet. Hier worden de kleine runners op de proef gesteld in een uitdagend parcours.

Iedereen is welkom! Lopers en wandelaars uit de omgeving, vakantiegangers, leden, ouders, buren en vrienden. Inschrijven kan nu al via www.regiorun.nl. Het voordeel van voorinschrijven is dat je startnummer dan klaar ligt. Je kunt het ook 23 april doen, tot een half uur voor de start. Betaling graag contant op de dag zelf. Het inschrijfgeld voor hardlopers bedraagt €6,-, voor wandelaars €4,00 en voor kinderen t/m 12 jaar €2,-.

Het sportpark is op 23 april geopend vanaf 10.30 uur. De Kidsrun start om 11.15 uur, de wandelaars om 12.00 uur en de hardlopers om 12.30 uur.