Afbeelding
Foto: .

Filmfestival Wilhelmina

Algemeen

HEERDE- Midden in de kindermuziekweek, op zaterdagavond 13 april, organiseert de Wilhelminaband samen met het orkest van Wilhelmina een Filmfestival in de theaterzaal van De Heerd. 

Op deze avond zullen bekende melodieën uit (kinder)films de revue passeren en zal er ook een echte ‘Raad het Lied Quizzzz’ voorbijkomen. Het publiek wordt - ook via de socials van de Wilhelminaband en Wilhelmina - opgeroepen om het Oompa Loompa dansje in te studeren, want deze komt tijdens het festival zeker voorbij. Tijdens de Kindermuziekweek is Wilhelmina op 8 scholen in de gemeente Heerde te vinden om daar maar liefst aan 21 groepen workshops te geven. In deze workshops staat centraal dat de kinderen ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Wilhelmina hoopt dat veel van deze kinderen met hun ouders/begeleiders de weg naar De Heerd gaan vinden op 13 april 2024 om 19.30 uur. Het Filmfestival zal ongeveer een uurtje duren.

De entree is 7,50 euro inclusief een gratis koffie/thee/ranja (kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree en ranja). De kaarten zijn te bestellen via de QR code in de advertentie in de aankomende uitgave van Nieuwsblad Schaapskooi of bij MFA de Heerd (aan de balie of via de website). Reserveer ook de gratis kaarten voor de kinderen. Voor verdere info zie de flyer in de advertentie in de aankomende editie van de Schaapskooi.