Op de foto ziet u de leden van de blokfluitgroep tijdens het voorjaarsconcert dat als thema had: Soli’s dolle Disneyavond.
Op de foto ziet u de leden van de blokfluitgroep tijdens het voorjaarsconcert dat als thema had: Soli’s dolle Disneyavond. Foto: BEN van Damme

Pepernoten- en sneeuwballenconcert

Algemeen

HEERDE- Op vrijdagavond 8 december geven de blokfluitgroep en het opleidingsorkest van Soli Deo Gloria Heerde een Pepernoten- & sneeuwballenconcert. 

Op deze avond laten de jongste leden van de vereniging horen wat zij allemaal al kunnen spelen. De muziek is afgestemd op de tijd van het jaar en de jeugdleden zijn samen met Niels, de dirigent van het opleidingsorkest, en juf Aliet van de blokfluitgroep al druk bezig met de voorbereidingen. De jeugdleden hebben les bij Cultuurplein Noord Veluwe. Bent u benieuwd of een instrument bespelen wat voor uw zoon of dochter is? Of bent u nieuwsgierig hoe goed deze muzikanten al kunnen spelen? Kom dan zeker luisteren naar dit concert. Het concert begint om 19 uur en vindt plaats in de foyer van MFA De Heerd. De toegang is gratis.