Het clubgebouw van JBC Epétanque
Het clubgebouw van JBC Epétanque Foto: JBC Epétanque

OPEN DAG Jeu de Boules Club Epétanque op 7 oktober.

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

JBC Epétanque – OPEN DAG.

Op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot en met 17.00 uur organiseert jeu de boules vereniging JBC Epétanque een open dag op haar terrein Leenhofweg 27 te Epe. Iedereen, jong en oud, die kennis wil maken met de jeu de boules sport is hartelijk welkom. Men kan op deze dag ontdekken dat de sport eenvoudig te leren is, maar meer inhoudt dan dat. Op de open dag zijn er spelers die een demonstratie zullen verzorgen van onze sport. Zelf eens meedoen onder begeleiding van onze leden behoort ook tot de mogelijkheden.

De dag wordt om 10.00 uur geopend door wethouder Annemiek van Loon, wethouder van de gemeente Epe met in haar takenpakket o.a. leefomgeving en inwonersparticipatie. De “Eper Doetmaes zangers” komen rond 13.00 uur om de open dag een muzikale kleur te geven. Zij brengen Ierse traditionals ten gehore, maar ook nummers van The Poques en The Dubliners.

Wij hebben verenigingen en ondernemers de gelegenheid gegeven om op ons terrein hun activiteiten en/of producten onder de aandacht te brengen. Onder andere is aanwezig ‘Hart en Spel’, een sportvereniging voor hartpatiënten  en mensen met diabetes.

Wanneer je nog nooit eerder jeu de boules hebt gespeeld, moet je het zeker eens proberen en misschien word je een van de miljoenen mensen die elke dag hun vaardigheden verfijnen. De sport is leuk, brengt mensen bij elkaar in een gezellige sfeer, en vaak wordt er gepassioneerd gespeeld. En bovenal, door deze sport besteed je aandacht aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid. De aanschaf van dure materialen of sportkleding is niet nodig voordat je kunt beginnen met spelen.

Bij Epétanque wordt op meerdere momenten van de week gespeeld. Op woensdagmiddag (start 14.00 uur) spelen we oefenpartijtjes. Deze middag is prima geschikt om eens mee te spelen onder begeleiding van een van onze leden. Alle materialen zijn voor beginners aanwezig.

Voor informatie kunt u mailen naar Epétanque:

antonvdbeld@gmail.com of bellen/appen via 0654753267

www.epetanque.nl