Afbeelding
.

NL Doet helpt MFC Vorchten

Algemeen

VORCHTEN- Het MFC de Verbinding staat al weer een aantal jaren en wordt veel gebruikt voor activiteiten binnen en rond het dorp Vorchten. 

Een enthousiaste groep vrijwilligers uit Vorchten zorgt ervoor dat dit dorpshuis goed blijft draaien, allemaal met het motto ‘Voor en Door het dorp’. Na een aantal jaren is het nu nodig dat het houtwerk aan de buitenzijde een fris, nieuw laagje verf gaat krijgen. Ook een betonvloer van de opslag moet een laagje milieuvriendelijke olie krijgen om het stuiven tegen te gaan. Dit alles gaat plaatsvinden tijdens NL Doet op 12 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Voor beide klussen heeft NL Doet ondersteuning aangeboden in de vorm van de bekostiging van de materialen. Die staan dan ook klaar. Het MFC zoekt nog een aantal vrijwilligers om te helpen. “Speciale kennis van schilderen is niet nodig. We hebben mensen nodig die gaan afplakken, en mensen die gaan schilderen. De verf is erg gemakkelijk te verwerken. De opslagruimte moet goed gestofzuigd worden om vervolgens van een laagje milieuvriendelijke lijnolie te worden voorzien. Op deze manier draagt het MFC De Verbinding in Vorchten bij aan een duurzame groene oplossing.”

Wil je meehelpen het MFC de Verbinding in Vorchten in goede conditie te houden, en lijkt het jou ook gezellig om dat met elkaar te doen, meld je dan aan op NLdoet.nl of bij één van de bestuursleden.