De wereld draait door
De wereld draait door Marijke Boonstra

Fotoclub AFV Epe 65 jaar

Algemeen

EPE- Met hun Grand Salon de la Photo organiseert Fotoclub AFV Epe ieder jaar een toonaangevende foto-expositie. 

In dit jubileumjaar, waarin Fotoclub AFV Epe 65 jaar bestaat en de Fotobond 100 jaar, exposeren de leden van de Fotobond Landelijke groep Smartphone Fotografie. Nog geen jaar geleden opgericht en nu al met een boeiende fototentoonstelling in Epe. De opening is donderdag 3 maart om 20.00 uur. 

De jubilerende Fotoclub AFV Epe heeft met deze fotografen exposanten in huis ‘die er toe doen’. “Dat we deze primeur in huis hebben is echt geweldig”, zegt voorzitter Rosette Peeters. “Het zijn toch de nieuwe ontwikkelingen! De smartphone fotografie is Fotografie met een grote F. Het fotograferen én bewerken op de smartphone is inmiddels wereldwijd toonaangevend geworden. Het nieuwe fotograferen waarin zoveel facetten en mogelijkheden gebundeld worden. De omschrijving ‘smartphone fotografie is emotionele fotografie’ geeft aan dat smartphone-fotografen heel speciaal bezig zijn. En dat ze nog lang niet aan het einde van hun zoektocht zijn!” 

De officiële opening door Cora Sens uit Deventer, de kersverse voorzitter van de 100-jarige Fotobond, is op donderdag 3 maart om 20.00 uur in het Kulturhus EGW Epe. Aansluitend zullen de exposerende fotografen, samen met alle enthousiaste bezoekers, de expositie gaan bekijken en beleven. Uiteraard is iedereen van harte welkom. Locatie: Kulturhus EGW, Stationsstraat 25 te Epe. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00 uur tot 19.00 uur. Informatie: secretaris@afv-epe.nl.

Eye see beauty