Afbeelding
.

Kids Actief vrienden- en vriendinnendag

Algemeen

HEERDE/WAPENVELD- Op 15 en 18 februari is het vrienden- en vriendinnendag in Heerde en Wapenveld. 

Actief Heerde organiseert deze middag voor jongens en meisjes uit groep vijf tot en met acht. Het thema is kermis. “Voor de deelnemers hebben we twaalf fantastische sportactiviteiten klaar staan die te maken hebben met de kermis. Normaal worden er naschoolse activiteiten door Kids Actief georganiseerd voor jongens en meisjes samen van verschillende leeftijden. Dit jaar een eerste editie waarin op één dag de jongens van de meisjes van groep 5 t/m 8 worden gescheiden. Op deze dagen zijn de jongens van 15.00 tot 16.00 uur welkom en de meisjes van 16.00 tot 17.00 uur.” 

Door corona gingen veel geplande activiteiten van Actief Heerde in 2020 niet door, zoals de gezamenlijke Koningsspelen, apenkooifestijn en pietengym. “Het blijft onzeker, maar toch wil Actief Heerde doorgaan met het organiseren van leuke activiteiten. Als de vrienden- en vriendinnendag op de geplande data toch niet door kan gaan, dan gaat het op een ander moment zeker door!”

In verband met de coronamaatregelen is het belangrijk om je aan te melden. Stuur een e-mail naar actief@heerde.nl met daarin: Dat je mee wilt doen aan de vrienden- en vriendinnendag. Waar je mee wilt doen (in Heerde of Wapenveld). Je naam en de naam van je school en je groep.