Op de foto Mieny Verruijt- Rorije
Op de foto Mieny Verruijt- Rorije .

SEH-sjaals aan winnaars woordzoeker uitgedeeld

Algemeen

HEERDE- In de zogeheten ‘vouwfolder’ van voetbalvereniging SEH, die vlak voor de kerst huis-aan-huis is verspreid in Heerde door jeugdleden en vrijwilligers van de sportclub, zat ook een woordzoeker. 

Door deze puzzel op te lossen was de enige échte SEH-sjaal te winnen, aangeboden door de Vrienden van SEH. De winnaars na een loting waren: Peter Hoekstra, Mieny Verruijt- Rorije (zie foto) en Irwan Harmsen.

Omdat er enkele tientallen correcte inzendingen waren, is er vorige week geloot om te kijken wie de winnaars waren van de SEH-sjaals. De winnaars zijn benaderd door een vertegenwoordiging van de PR-commissie en de Vrienden van SEH, voor de coronaproof-overhandiging van de sjaal. Enerzijds was dit om zeker te weten dat de sjaal goed is aangekomen en anderzijds natuurlijk om een foto te kunnen maken van de winnaars met de sjaal. De afgelopen dagen zijn de sjaals dus netjes bij iedereen afgeleverd. De reacties van de winnaars waren erg leuk en enthousiast. De juiste oplossing van de woordzoeker was overigens ‘Wij zijn SEH’, wat ook de titel was van het verspreide document op papier.