Afbeelding
.

Kârsrit afgelast

Algemeen

“Wat had wûlle d’r zin an…”, zegt het team van de Kârsrit teleurgesteld. “Helaas hebben we als organisatie van de Kârsrit moeten besluiten om de Kârsrit van zaterdag 19 december af te gelasten. We waren totaal uitverkocht, wat betekende dat we ruim 300 auto’s een hele leuke avond konden bezorgen. Door de verscherpte maatregelen vanuit de overheid vinden wij het als organisatie onverantwoord om zoveel mensen op te roepen om een rondrit te rijden.” 

De IJsselvallei Boert & Eet Bewust Lichtjesroute wordt verzet naar eind januari! Jouw tijdslot ticket blijft daarvoor geldig. Je ontvangt nog bericht over een nieuwe datum en de startlocatie. In ruil voor jouw ticket zou je niet alleen een rondrit krijgen maar ook een goodiebag met kortingsbonnen. “We willen alsnog deze goodiebag bij je bezorgen vrijdag of zaterdag. Ook bezorgen we dan het kârs- of streekpakket en de boeren lekkernijtas dat je hebt besteld!”. 

Kârsquiz op radio en tv met prijzen

Daarnaast geeft de organisatie je nog iets voor jouw ticket: een radioquiz met prijzen. “Doe mee met onze Heerder kârsquiz en win een avondje uit eten (als het weer kan) bij een restaurant in Heerde! Stem hiervoor om 20.00 uur af op 106.5 FM. We zijn ook te bekijken bij KPN en bijbehorende merken op kanaal 1468. Bij Ziggo zijn we te vinden op kanaal 36 (CI+ module : 328). Je kan ons zelfs streamen: https://www.rtv794.nl/omroep/frequenties.” Een kerstplaatje aanvragen kan via Facebook @PlaatjesDraaijer of @kârsrit! Helaas moest DICK.AND.CO de deuren sluiten. Hun cadeau-actie gaat wel door! Er kan geld gedoneerd worden op: NL10RABO0396536263 tnv DICK.AND.CO. Omschrijving: Cadeau-actie 2020. 

Uw ticket

Wil je geen goodiebag en 5 euro van jouw tijdslotticket retour? Stuur dan voor vrijdag een e-mail naar info@visitheerde.com met daarin uw ordernummer en naam.