Afbeelding
.

Pietentraining bij AV Cialfo

Algemeen

EPE- Sinterklaas kan blij zijn met weer vele nieuwe hulp Pieten erbij. De pupillen van Cialfo waren uitgenodigd voor een heuse Pietentraining op de atletiekbaan van Cialfo. De trainers en Pieten hadden een omgekeerde atletiektraining bedacht wat goed in de smaak viel bij alle kinderen. 

Zo begonnen ze met een warming up op muziek, vele rondjes rennen om de Survivalbaan en zo snel mogelijk in de touwen klimmen als de muziek stopt. Daarna gingen verschillende groepjes 5 atletiekonderdelen uitoefenen zoals; onder de horde door lopen met een cadeautje, achteruit verspringen, zaklopen, onder de lat hoogspringen en achterover pakjes werpen! Hilarisch natuurlijk toen de Pieten ook gingen meedoen!

De aanwezige 40 pupillen hadden allemaal goed hun best gedaan en ontvingen van de twee sport Pieten een echt Pietendiploma, een cadeautje en natuurlijk een zakje pepernoten!

Lijkt atletiek jou ook een leuke sport? Kom dan gerust eens meedoen op dinsdag- en/of donderdagavond om 18.00 uur. Op de website van www.avcialfo.nl kun je meer informatie vinden over de jeugdtrainingen. De jongste groepen trainen op dinsdag in de RSG gymzalen.