Afbeelding
.

Mondkapjes-actie Prins Bernhard Emst

Algemeen

EMST- Vanwege de coronamaatregelen kon de jaarlijkse rookworstactie van Prins Bernhard Emst niet doorgaan en heeft de Emster muziekvereniging als alternatief een mondkapjes-actie op touw gezet. 

Inmiddels zijn er al meer dan 125 mondkapjes besteld en afgeleverd. Deze herbruikbare niet-medische mondkapjes hebben een hoog draagcomfort en zijn wasbaar op 60 graden. Door de aanschaf van de mondkapjes kunt u de vereniging financieel steunen. Er is keuze uit drie muzikale modellen. Een exemplaar kost 6 euro, waarvan de helft naar Prins Bernhard Emst gaat. Woont u in de gemeente Epe, dan is bezorging gratis. Woont u daarbuiten, dan worden er verzendkosten (tot 20 gram € 0,91) in rekening gebracht. 

Bestellen kan eenvoudig via penningmeester@prinsbernhardemst.nl. U ontvangt vervolgens een betaalverzoek en zodra het geld is overgemaakt, bent u binnen 2 weken de bezitter van 1 of meerdere mondkapjes. Meer informatie over de mondkapjes-actie staat op www.prinsbernhardemst.nl en op de social media kanalen van de vereniging.