Afbeelding
.

Stem op uw favoriete vrijwilliger

Algemeen

HEERDE- Vrijwilligerswerk is een belangrijke pijler waar de samenleving op draait. 

“Zonder vrijwilligers en mantelzorgers zou onze samenleving er heel anders uitzien. De solidariteit die onze gemeente kenmerkt, zien we terug in het aantal vrijwilligers. Het gehalte aan vrijwilligerswerk is hoog in onze gemeente. Om onze bijzondere waardering hiervoor uit te spreken, reiken we jaarlijks de Vrijwilligersprijs uit aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers (organisaties, verenigingen of initiatieven),” zo is te lezen op de website van gemeente Heerde. 

In dit uitzonderlijke jaar met de coronacrisis hebben veel mensen zich ingezet om anderen te helpen. “Om te weten wie zich allemaal vrijwillig inzetten, hebben we u ook dit jaar, net als voorgaande jaren, gevraagd om ons te helpen met het aanmelden van het gouden hart van 2020. Eigenlijk is iedere vrijwilliger een winnaar in 2020. Toch geven we het laatste woord aan u om de komende weken uw stem uit te brengen op uw vrijwilliger van het Jaar 2020.” 

De genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2020 zijn: Sanne van Asselt, Schrijfclub Heerde, Jolanda Godvliet. Via www.heerde.nl/vrijwilligersprijs komt u bij het stemformulier en kunt u uw stem uitbrengen. Stemt u mee?