Afbeelding

Avondvierdaagse Heerde van 26 t/m 29 mei

· leestijd 1 minuut Algemeen

HEERDE- De organisatie van de Avondvierdaagse Heerde is met wat wisselingen in de leiding weer helemaal klaar voor de 41e editie van dit loopfestijn rondom Heerde. Het zal in 2020 georganiseerd worden van 26 t/m 29 mei. Coördinator Anita heeft een stapje terug gedaan en haar functie is overgenomen door Jos Melenhorst met de steun van Nicole Ruiterkamp. Daarnaast zijn de verder organisatieleden blijven zitten en alweer druk geweest met het uitzetten van mooie routes door de omgeving van Heerde. Ook is het gelukt om nog weer enkele mensen bereid te vinden tijdens het evenement als verkeersregelaar op te treden. Mochten hier nog mensen zijn, dan kunnen deze zich nog aanmelden bij de contactpersoon.

Op de eerste twee dagen wordt vertrokken vanaf het voetbalveld naast de skeelerbaan van organisator Skeelerclub Oost Veluwe. De routes zullen dan lopen door de noordelijke omgeving van Heerde, op de donderdag wordt vertrokken vanaf de locatie van Jeugd met een Opdracht Heidebeek aan de Mussenkampseweg en voeren de routes door de zuidelijke omgeving van Heerde. Deze avond zullen de instellingen een eigen ronde hebben die door het centrum van Heerde voert en de locaties aandoet van Brinkhoven en Philadelphia. Op de vrijdag wordt door de wandelaars aan de 5 en 10 kilometer de oostelijke zijde van Heerde aangedaan, waarna men zich verzameld aan de Sportlaan om vanaf daar te vertrekken met het Defilé naar het centrum van Heerde waar namens de Gemeente Heerde het Defilé zal worden afgenomen door B&W. In 2020 wil de organisatie inzetten op een schone vierdaagse, deelnemers wordt gevraagd goed op te letten geen afval achter te laten in de natuur, om op de paden en wegen te blijven, met ook de vraag aan de begeleidende ouders hier goed op toe te zien. Aan de sponsoren wordt gevraagd rekening te houden met het milieu en dus geen levensmiddelen in plastic verpakkingen uit te delen.

De routes voor de avondvierdaagse zullen voor eenieder te vinden zijn op de 4daagse pagina van de website van Skeelerclub Oost Veluwe: http://skeelerhuus.nl/avond-4-daagse/. Tijdens het evenement zal de laatste informatie worden bijgehouden via de facebookpagina Avondvierdaagse Heerde. Contactpersoon Avond4daagse Heerde: Jos Melenhorst (coördinator), tel: 06-13903027, e-mail: a4d@skeelerhuus.nl.