Afbeelding

EZC’84 grote winnaar Univé Hanendârptoernooi

· leestijd 1 minuut Algemeen

EMST- EZC’84 uit Epe is de grote winnaar geworden van de negende editie van het Univé Hanendârptoernooi van de vv Emst. Het toernooi vond plaats op dinsdagavond 13 en zaterdagmiddag 17 augustus. Op beiden speeldagen was het goed voetbalweer met alleen op zaterdagmiddag een bui. Er was veel publiek op de twee speeldagen en werden er leuke spannende wedstrijden met af en toe mooie momenten gespeeld. Kortom, het was na een aantal voetballoze weken weer genieten voor de echte voetballiefhebber. Voor de trainers was dit toernooi de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe tactieken en spelers uit te proberen ter voorbereiding op het komende voetbalseizoen. De leiding van het toernooi was in goede handen van de KNVB-scheidsrechters Erwin Heijmeriks, Gerjan Rodijk en Jan Stijf. Zaterdagmiddag speelden de 2 winnaars van de dinsdagavond v.v. Emst en EZC’84 op het hoofdveld tegen elkaar. Deze wedstrijd eindigde in 2-2. Op het andere veld speelden V en L en sv Wissel tegen elkaar. Nieuwkomer op dit toernooi sv Wissel wist door de 2-0 overwinning de 3e plek te bemachtigen. De 2-2 tegen de v.v. Emst was voor EZC’84 uiteindelijk voldoende om op doelsaldo de toernooiwinst van deze 9e editie van het Univé Hanendârptoernooi vv Emst te pakken. De grote wisselbeker ging naar EZC’84 en werden de geldprijzencheques aan alle teams uitgedeeld. Leuk detail was dat alle teams nu alweer hun toezegging voor de editie van 2020 hebben gedaan, een compliment voor de organisatie. De elftallen van de vv Emst, EZC’84, V en L en sv Wissel speelden dit toernooi wederom voor hun eigen jeugd. Het prijzengeld per team zal dan ook volledig ten goede komen aan de jeugdafdelingen van de deelnemende verenigingen. Dit jaar was er namens Univé een extra geldprijs beschikbaar gesteld. Alle toeschouwers konden op beide wedstrijddagen de uitslagen van de wedstrijden voorspellen en uit de goede voorspellingen werd een winnaar getrokken die een extra geldprijs kreeg voor zijn of haar favoriete deelnemende vereniging. Deze extra geldprijs ging naar sv Wissel. Na afloop van de wedstrijden bleef het zaterdagmiddag nog lang gezellig op het sportpark 't Hanendârp en zo konden toernooisponsor en organisatie terugkijken op een zeer geslaagde negende editie van hun toernooi. Kijk op www.vvemst.nl voor een fotoreportage.