The Trabb
The Trabb

Visit Bluestown Heerde: Beer, Blues & BBQ

· leestijd 1 minuut Algemeen

HEERDE- Met een heerlijk biertje in de hand genieten van goede bluesmuziek, terwijl er allerlei lekkers van de barbecue komt: op zaterdag 6 juli kunt u het zelf meemaken in Bluestown Heerde tijdens Beer, Blues en BBQ.

Om 16.00 uur begint The Trabb uit Wapenveld op het Dorpsplein met een optreden van twee uur. Van 18.00 tot 19.00 is het pauze, want er moet natuurlijk ook gegeten worden. Om 19.00 starten Erwin Java & Band een twee uur durend programma. De bluesavond eindigt om 21.00 uur. De terrassen van de Rooster en Wilma’s Snackbar zijn geopend. Daar wordt graag een biertje getapt voor de liefhebbers. De Evenementenstichting Heerde verzorgt een extra tappunt voor het proeven van kleine biertjes. Natuurlijk zijn er allerlei andere drankjes te verkrijgen bij verschillende zaken. Voor de BBQ hebben slagerij Uit de Bosch en Wilma’s Snackbar de handen inéén geslagen; zij staan samen garant voor lekkernijen van hoge kwaliteit.

Een viertal plaatselijke organisaties tekent voor de organisatie van dit evenement en wil Heerde zo in de kijker spelen met een stel feestelijke muziekdagen waarin de moderne blues centraal staat. Ondernemersvereniging Heerde, Evenementenstichting Heerde en Visit Heerde, ondersteund door het Ondernemersfonds hebben in nauwe samenwerking een boeiend programma voor de komende maanden opgesteld in de verwachting dat het zal aanslaan bij lokale en regionale liefhebbers van bluesmuziek. Hierbij is natuurlijk ook gedacht aan de vele toeristen en recreanten die op zoek zijn naar vertier in het centrum van Heerde. De organisatoren mikken op succes met het aantrekken van eersteklas bands en hopen op het groeien van een traditie: Heerde, wijd en zijd bekend als bluestown, een must voor de talloze liefhebbers van dit genre. Boeiende, gezellige muziek- en smuldagen die velen naar het centrum trekken verhogen de dynamiek van Heerde en zijn goed voor de betrokken ondernemers. Het programma: 6 juli op het Dorpsplein vanaf 16.00 uur The Trabb en Erwin Java & Band, op 24 augustus op het Dorpsplein vanaf 16.00 uur Big Bo en AJ Plug & Band. Voor het bijwonen van de optredens hoef je tijdens Beer, Blues & BBQ geen entree te betalen. Zet deze data in je agenda!

 Big Bo
 AJ Plug & Band
 Op de foto het Beer
 Erwin Java & Band