Afbeelding
.

Fleur Interieur & Meubelstoffering

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HEERDE- Al 30 jaar heeft hij een interieurwinkel in het centrum van Den Haag en nu heeft Carlo Lahnstein ook de deuren van de winkel in Heerde geopend onder de naam Fleur, Interieur & Meubelstoffering aan de Bonenburgerlaan 18. 

“We zijn vorig jaar in Heerde komen wonen en dat bevalt heel goed. We woonden in het centrum van Den Haag en wilden graag rust hebben”, legt Carlo uit. Aan de Veldweg hebben Carlo en zijn vriendin Fleur een huis gevonden waar ze nu genieten van de rust en natuur. En dat bevalt. “Heerde is een klein dorp waar het er gemoedelijk aan toe gaat, iedereen groet elkaar.” Sinds ze gesetteld zijn in Heerde kwam het idee om hier ook een winkel te beginnen naast de zaak in Den Haag. ‘We hebben een makelaar benaderd en een paar weken later kwam dit pand al op ons pad.” Een kans die ze met beide handen hebben aan gepakt. 

“We doen voornamelijk het herstofferen van stoelen en banken met mooie stoffen. We houden van uitgesproken stoffen.” Denk daarbij aan luxe stoffenmerken van onder andere: Dedar, Lelièvre, Pierre Frey, Jim Thompson, Rubelli, Designers Guild en nog veel meer. Ook hebben ze kleurrijke gordijnen in hun assortiment. “We kunnen een heel interieurproject begeleiden compleet met vloerbedekking, behang en verlichting. We denken mee met een kleurenplan en een ontwerp van het interieur.” Carlo heeft veel ervaring met het inrichten van woningen. “Ik heb in al die jaren heel wat huizen van binnen gezien.” Je kunt wel zeggen dat hij er verstand van heeft. “Ik word vaak gevraagd om mee te denken.”

Niet doorsnee 

“We hebben geen doorsnee stijl, het is vaak uitbundig, eclectisch. We vinden dat je alles kan toevoegen aan een interieur zoals ook antiek. We hebben Frans, Italiaans en Scandinavisch antiek.” Daarnaast verkoopt het stel ook moderne kunst. Fleur heeft de Kunstacademie in Den Haag gevolgd en maakt moderne kunst in uitgesproken kleuren. “Het schilderen zit bij me in de familie.” Ze heeft een eigen werkplek aan de Bonenburgerlaan net als Carlo die er de mogelijkheid heeft om meubels te stofferen. Naast het stofferen kunnen ze ook lampenkappen op bestelling maken. “We kunnen ze bekleden met stof of zelfs behang.” Carlo is aangesloten bij ETC, European Trade Center. “Dat is een woonbeurs met wel 500 groothandels in het midden- en hoogsegment bij elkaar. Daar kan ik klanten mee naar toe nemen.” Wie een geheel eigen inrichting wil weg van de massa; kom zeker een bezoek brengen aan Fleur, interieur & meubelstoffering aan de Bonenburgerlaan. Openingstijden: maandag dinsdag, woensdag en op afspraak. Fleur Interieur & Meubelstoffering, Bonenburgerlaan 18 Heerde, tel. 06-12854688, emailadres info@fleurinterieurheerde.nl. Kijk ook op Instagram: Fleur interieur Heerde.