Afbeelding
sonja tiemens

Stempelrit bij de W.E.T op 4 september

Sport Ingezonden

Na een lange tijd waarin weinig georganiseerd kon worden ivm corona, hebben de leden weer de kriebels gekregen om wat leuks te organiseren. Deze keer niet alleen voor de eigen leden, maar  iedereen die mee wil doen is welkom op deze buitenrit.  De rit zal ongeveer 10 kilometer lang zijn, onderweg wordt er wat te drinken geserveerd en aan het eind is er een pannenkoek. De kosten zijn 5 euro voor leden en 7,50 voor niet-leden. Begeleiding betaalt 2,50.

Onderweg zal de vaardigheid en vindingrijkheid van de ruiter getest worden. Hiermee kan je een stempel verdienen.  Een volle stempelkaart kan aan het einde van de rit ingeleverd worden voor een pannenkoek.  De rit is geschikt voor jong en oud.

De start zal rond 10.00 zijn bij het clubgebouw aan de Paalbeekweg in Wissel.

Op  19 september worden de clubkampioenschappen weer georganiseerd. Deze keer in combinatie met een open dag.  Dit is een perfecte gelegenheid voor iedereen die interesse heeft in de vereniging om een kijkje te komen nemen.  Er zal een dressuurproef gereden worden en een springparcours. De rest van het programma wordt een verrassing.

De W.ET geeft  op zondag les aan ponyruiters, in kleine groepjes. Er is nog ruimte voor nieuwe leden. Dus wanneer je zelfstandig je pony in stap en draf kan rijden kan je je aanmelden voor 2 gratis proeflessen! Bij voldoende animo voor les voor paarden kan dat ook opgestart worden.

Aanmelden voor de rit kan via Facebook of appen naar; 06-11168526.

Aanmelden voor een proefles kan via de mail naar; sonjatiemens@gmail.com.