Afbeelding

Uitslag NK Super Senioren golf 2019

· leestijd 1 minuut Sport

Gerian van Ooijen en Pem van Heek winnen het Nederlands Kampioenschap Super Senioren golf op de Hattemse Golf & Country Club

Gerian van Ooijen, lid van Best Golf & Country Club, en Pem van Heek, lid van de Hattemse G&CC, hebben het op woensdag 19 en donderdag 20 juni jl. gespeelde NK Super Senioren gewonnen. Nadat de eerste wedstrijddag ’s morgens door de NGF wedstrijdleiding 1½ uur onderbroken was in verband met zware onweersbuien en het risico van onweer, stonden Van Ooijen en Van Heek beiden na 18 holes aan de leiding. Het feit dat ook aan het einde van de dag de wedstrijd door zware regenbuien en onweer werd gestopt en een aantal flights de volgende ochtend hun 18 holes moesten afronden, had hier geen invloed op.

Op dag twee bouwden beide winnaars hun voorsprong verder uit en wonnen soeverein, waarbij Van Ooijen met twee ronden van 78 en 75 op de par-68 baan een voorsprong had van zeven slagen op nummer twee Coos Erdman en Van Heek met ronden van 74 en 69 vijftien slagen voorsprong had op de nummer twee, Hans Hooijer.

De door de Heerdense Suzuki dealer Eilander op beide wedstrijddagen ter beschikking gestelde Suzuki Celerio als prijs voor een hole-in-one op hole 12, hoefde helaas niet uitgereikt te worden.

De uitslagen kunt u vinden op de website van de NGF, door in uw browser de zoekwoorden “golf nk uitslagen” in te geven.

Informatie over de Hattemse Golf & Country Club vindt u op http://www.golfclub-hattem.nl/.