Afbeelding
.

Start Open Air Fitness Hattem

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HATTEM – Meer sportaanbod creëren is het doel van Ferdinand van de Lang. Sinds oktober 2021 runt hij zijn eigen Fitness studio vanuit MFC de Marke in Hattem. Op maandag 6 maart is Open Air Fitness gestart zodat er meer aanbod is voor de regio. 

Door de persoonlijke aandacht, advies op maat en moderne apparatuur weten veel mensen inmiddels de weg naar Fespo te vinden. Het aanbod is uitgebreid met de groepslessen Powerwalk en X-Core. Met de uitbreiding van outdoor Fitness voldoet Fespo samen met OpenAir Hattem aan alle tien de fitnesstrends van 2023. Ook in de toekomst wil Ferdinand het sportaanbod blijven ontwikkelen en inspelen op de behoefte van de sporters. “Er is veel vraag naar sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een instructeur. Daarom zijn we de mogelijkheden gaan onderzoeken en franchise ondernemer geworden van Open Air.” OpenAir start met drie verschillende lessen. Op korte termijn willen ze het aanbod graag verder uitbreiden. “Bootcamp only for woman, is een leuke workout gericht op het spelelement met sporten. Er zijn veel dames die liever niet in groepen met mannen trainen, daarom is de Bootcamp workout only for woman. HITT trainingen zijn krachtoefeningen gericht op een beter uithoudingsvermogen. Een pittige workout van 45 minuten waarbij je snel ervaart dat je veel fitter wordt. Krachttraining is de derde les en vooral gericht op spieropbouw. Elke workout trainen we een andere spiergroep. Kom jij minimaal 2x per week mee doen dan rouleren we in vier trainingen alle grote spiergroepen zodat jij onder begeleiding van de instructeurs correct en uitdagend traint. Doe jij de oefeningen correct? Dan proberen we natuurlijk jouw record te verbreken”

De lessen worden gegeven bij de nieuwe OpenAir sportcontainer bij MFC de 

Marke in Hattem. De container is een volledig ingerichte fitnesscontainer en geschikt 

voor kracht en total body workouts. Fespo levert samen met OpenAir Hattem een sportief aanbod voor binnen en buitentraining. Iedereen kan een keuze maken, om binnen of buiten te sporten, maar ook een combinatie van binnen en buiten is mogelijk. Wie zich voor 15 maart 2023 aanmeldt, kan 30 dagen kosteloos kennismaken met OpenAir Hattem. “Kom de eerste maand gratis sporten bij OpenAir Hattem en ontdek hoe leuk en effectief het is om in de buitenlucht te trainen”, zo nodigen Stef en Julian uit. Aanmelden kan via: info@fespo.nl of te bellen met tel. 06-83653139 voor OpenAir Hattem. Aanmelden is ook mogelijk op beide website www.fespo.nl en www.openairhattem.nl