Afbeelding
.

Direct rijden in een nieuwe Vito.

Partnerbijdrages

Levertijden staan onder druk. Dat geldt ook voor de levering van nieuwe bedrijfswagens. Waar je normaal 2 of 3 maanden geduld moest hebben, kan het nu soms een jaar duren. Dit is erg vervelend als je business gewoon doorgaat en zelfs flink aantrekt. Om die kans optimaal te kunnen benutten is uitbreiding of vervanging van je wagenpark vaak nodig. 

De bedrijfswagen voor elke klus

De Mercedes-Benz Vito krijgt elke klus gedaan. Met zijn soepele transmissie, intelligente rijassistentiesystemen en connectiviteitsservices maakt de Vito elke rit innovatiever, comfortabeler en veiliger dan ooit. Uitstekend voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor personenvervoer.

Geen levertijd is direct rijden

Wensink Mercedes-Benz mag zich gelukkig prijzen met een ruime voorraad Mercedes-Benz Vito’s in verschillende uitvoeringen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Geen levertijd, scherp geprijsd en inclusief onderhoud, leasing en financiering.

Zorgeloos onderweg met Wensink

Bij Wensink Mercedes-Benz kun je terecht voor alles omtrent mobiliteit. Van de aanschaf of lease van uw nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagen tot aan onderhoudsabonnementen, verzekeringen en bedrijfswageninrichting. Wensink zorgt met haar complete service en breed dienstenaanbod dat iedere klant zorgeloos onderweg is van A naar B! Wel zo aangenaam!

Direct aan de slag?

Voor ondernemers en vaklieden waarbij kwaliteit voorop staat is de Mercedes-Benz Vito de perfecte partner. De direct uit voorraad leverbare Vito’s bij Wensink zijn te bewonderen op www.wensink.nl/mercedes-benz/vito/directrijden. Maak een afspraak met een mobiliteitsadviseur of kom naar één van de showrooms.

!