Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Shop de mooiste Apple Watch 7 bandjes van dit moment!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Apple Watch is inmiddels echt een modeaccessoire geworden. Het is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest om het bandje van je horloge af te wisselen en aan te passen op de rest van je outfit. Ben je daarom ook altijd op zoek naar de mooiste apple watch 7 bandjes? Hieronder delen we de leukste exemplaren van dit moment!

Dubbele leren band

Leren bandjes staan sowieso erg mooi bij een horloge, maar heb je ook weleens gedacht aan een dubbele leren band voor om de Apple Watch? Zoals de naam al zegt, gaat het bandje niet één, maar twee keer om de pols en lijkt het daarom alsof je naast je smartwatch een leren armbandje om hebt. De dubbele leren band is verkrijgbaar in onder andere cognac en zwarte kleur bij 123watches.nl. Deze zijn ook bijvoorbeeld heel geschikt om te dragen naar je werk op een kantoor.

Fashionable Milanese bandje

Milanese bandjes zijn ook prachtig vanwege het eenvoudige en chique design. Deze zijn gemaakt van gevlochten staal en geven je Apple Watch een elegante twist. Je kunt kiezen uit standaard metaalkleuren zoals zilver, goud of rosegoud, maar trendy Milanese bandjes in blauw, paars of zelfs met leuke printjes zijn ook zeker mogelijk. 

Vrolijke nylon bandjes

Houd je wel van felle kleuren? Dan zijn nylon Apple Watch bandjes echt iets voor jou. Deze zijn dus gemaakt van gevlochten nylon en komen in de vrolijkste kleurtjes en designs. Denk dus aan bijvoorbeeld blauw, geel, oranje, kortom alle kleuren van de regenboog! Sommige nylon bandjes komen in een single loop. Deze hebben geen sluiting zoals de meeste andere Apple Watch bandjes, maar zijn elastisch. Je doet ze als een armbandje om je pols, in één beweging dus. Superhandig als je je horloge vaak om en af doet en niet eindeloos wilt klungelen met de sluiting. 

Sportief siliconen bandjes

Tenslotte is een siliconen Apple Watch bandje ook altijd goed. Dit krijg je er standaard bij als je een Apple Watch koopt, maar bij 123watches.nl kun je er nog een aantal extra in de mooiste kleuren bestellen. Zo kun je iedere dag een ander kleurtje dragen en mixen en matchen met je kleding. Draag het siliconen bandje bijvoorbeeld tijdens de lente en zomer in zoete pastelkleurtjes zoals lilapaars, babyblauw of koraalroze. Gaan we richting de herfst en winter, dan stap je over naar siliconen bandjes in bordeauxrood, mosgroen en marineblauw.