Afbeelding
Aangeleverd

Bedrijfswagen inzetten voor reclame met autobelettering

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Als u een eigen bedrijf heeft, maakt u vast en zeker reclame. Dit brengt kosten met zich mee, maar het kan u ook veel opleveren. Uw bedrijf kan namelijk nieuwe klanten krijgen als mensen ermee in aanraking komen. Bij reclame denken veel mensen al snel aan een advertentie in een (lokale) krant of op het internet. Veel bedrijven kiezen voor een dergelijke vorm van reclame, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Heeft u één of meerdere bedrijfswagens? Dan kunt u deze inzetten voor reclame met autobelettering. In deze tekst vertellen wij u alles wat u moet weten over deze vorm van reclame. 

Voordelen van autobelettering
Het beletteren van uw bedrijfswagen(s) brengt kosten met zich mee. Daarom besluit u ongetwijfeld niet van de ene op de andere dag om reclame aan te brengen op één of meerdere voertuigen. U wilt ongetwijfeld eerst weten wat de voordelen van autobelettering zijn. Om u een handje te helpen, zetten wij de belangrijkste hier op een rijtje.

1. Zichtbaarheid

Wie autobelettering aanbrengt op een bedrijfswagen, zorgt voor zichtbaarheid. Dit is vooral interessant als uw voertuigen dag in dag uit veel op de weg zijn. Andere weggebruikers komen op deze manier in aanraking met uw bedrijf.

2. Herkenbaarheid

U bepaalt helemaal zelf hoe u uw bedrijfswagen(s) laat beletteren. Sommige bedrijven kiezen alleen voor de naam en contactgegevens. Vindt u dit wat summier? Laat uw auto dan volledig beletteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor belettering in de kleuren van uw bedrijf. Na verloop van tijd gaan mensen de bedrijfswagens associëren met uw onderneming zonder dat zij de tekst hoeven te lezen.

3. Eenmalige investering

Het beletteren van uw bedrijfswagen(s) brengt kosten met zich mee. Laat u hier niet door weerhouden om belettering aan te brengen. Het gaat hier namelijk om een eenmalige investering. De meeste autobelettering gaat namelijk jarenlang mee. Bovendien blijft de belettering goed leesbaar, waardoor u niet snel opnieuw hoeft te investeren.

Welke bedrijfswagens zijn geschikt voor autobelettering?

Als u overtuigd bent van de voordelen van autobelettering, wilt u mogelijk weten welke bedrijfswagens hier geschikt voor zijn. U kunt ervoor kiezen om een Volkswagen Transporter te beletteren, maar in feite kan autobelettering aangebracht worden op iedere bedrijfswagen. Als u nog geen bedrijfswagen heeft, raden wij u aan rekening te houden met de belettering voordat u tot aankoop overgaat.

Omdat autobelettering geld kost, wilt u mogelijk niet te veel uitgeven aan een bedrijfswagen. Kijk in dat geval eens bij DUTCH Vans. Hier vindt u namelijk een groot assortiment occasions. Doordat de bedrijfswagens die hier verkocht worden al eens gebruikt zijn, betaalt u er niet de hoofdprijs voor. Hierdoor blijft er voldoende geld over om uw bedrijfswagen van autobelettering te voorzien.