Vloerenhuys en kunstgras de Veluwe - VC
Vloerenhuys en kunstgras de Veluwe - VC .

Vloerenhuys de Veluwe: groots assortiment voor de beste prijs

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

NUNSPEET– In de coronatijd was het er lastig om het assortiment aan klanten te laten zien. Herbert Huisman benutte daarom de tijd om naast zijn bedrijf, ‘Kunstgras de Veluwe’, de al bestaande verkoophal van laminaat en PVC vloeren drastisch uit te breiden tot een complete woninginrichting. 

Herbert Huisman: “In 2014 zijn we in deze hal begonnen met de Outletshop en richtten we ons voornamelijk op restpartijen laminaat, PVC en vloertegels. De vraag naar deze producten nam steeds meer toe en uiteindelijk dekte het woord Outletshop de lading niet meer. Daarom zijn wij begonnen met een vast assortiment laminaat en PVC van hoogstaande kwaliteit. Ook hebben wij onze naam aangepast in ‘Vloerenhuys de Veluwe’. Maar toen kwam corona en viel de omzet stil. Het ligt niet in onze aard om bij de pakken neer te gaan zitten en wij zijn na gaan denken hoe wij ons nog beter op de toekomst kunnen richten. Samen met mijn dochter Esther, die interieurstyliste is, hebben wij plannen ontwikkeld om tot een mooie grote showroom te komen. Daar gaan wij niet alleen laminaat en pvc-vloeren aanbieden, maar ook meer materialen voor woninginrichting, zoals industriële, stalen tafelpoten en eikenhouten tafelbladen. Ook zullen op de bovenafdeling vinyl, vloerbedekking, gordijnen en aanverwante artikelen worden aangeboden. Esther zal naast haar bedrijf ‘Sereen Design’ drie dagen per week mee gaan werken om met haar kennis de klanten goed te kunnen adviseren over kleur en stijl bij het inrichten van de woning. Samen met enkele medewerkers zal zij dit deel van het bedrijf voor haar rekening nemen en met haar kennis hoopt ze ook de mensen in de nieuwe showroom te helpen goede keuzes te maken.”

Grote showroom

“Om de showroom gestalte te geven hebben wij onze pui gemoderniseerd en wordt beneden in de ‘laminaatstraat’ een zeer breed assortiment aangeboden tegen scherpe prijzen. Het assortiment, met meer dan 130 soorten laminaat, zal het grootste zijn van de provincie Gelderland. Voor elke klant zullen wij de juiste kleur in huis hebben. Daarbij is alles uit voorraad leverbaar. Op een in te richten bovenverdieping zullen dan de PVC vloeren, tafels en andere materialen voor de inrichting getoond worden. Het geheel zal een oppervlakte van 400 m2 bedragen. Bouwen in coronatijd is kijken naar de toekomst. Want ook al heeft het afgelopen jaar veel stilgelegen, wij mogen hopelijk toch verwachten dat er betere tijden komen en dan willen wij klaar zijn. Gelukkig is het einde van deze tijd in zicht en hopen wij weer veel mensen blij te kunnen maken met onze producten en persoonlijk advies. Wij willen u net dat stukje extra service aanbieden, zoals mooie combinatieprijzen en gratis bezorging in de omgeving, ook staat de koffie of thee altijd klaar voor u!” Vloerenhuys de Veluwe is gevestigd aan de Industrieweg 14 in Nunspeet en te bereiken op tel. 0341-759252 of via info@vloerenhuysdeveluwe.nl