Afbeelding
.

Nieuwe collectie Apple Bee tuinmeubelen bij Zonwering Put in Heerde

Partnerbijdrages

HEERDE- Zonwering Put heeft het afgelopen jaar voor het eerst kennis gemaakt met de tuinmeubelcollectie van Apple Bee en dit met groot succes. 

“De ‘Rooty’ en ‘Twiggy’ zijn prachtige en unieke sets van Apple Bee voor een betaalbare prijs. Het frame en de tafel zijn gemaakt van ruwe gecertificeerde teakboomstammen met taupe kleur kussens. Deze setjes hebben zich dit jaar zeker bewezen aangezien ze binnen no-time waren uitverkocht. Op dit moment zijn ze weer op voorraad en te bezichtigen bij Zonwering Put in Heerde. 

Daar staan de diverse setjes voor u opgesteld in de showroom. Apple Bee heeft er dit jaar een nieuwe loungeset aan toegevoegd met stoere denim bekleding.” De teak collectie van Apple Bee wordt geproduceerd in Indonesië, tegenwoordig wordt de teakboom wereldwijd op grote schaal aangeplant. “Teak bevat van nature veel oliën die dienen als beschermlaag van het hout. Door deze goede eigenschappen steekt teakhout met ‘kop en schouders’ boven alle houtsoorten uit. Wij hebben een selectie ingekocht waarvan wij zeker weten dat u ervan onder de indruk zult zijn. Kom gerust eens binnen in onze showroom en laat u verrassen. 

Heeft u de tuinmeubelen volgend seizoen nodig omdat de tuin nu nog niet klaar is? Geen probleem, wij kunnen de set voor u reserveren en volgend voorjaar bezorgen. Vraag hiervoor in de showroom naar de voorwaarden.” U bent van harte welkom aan de Bonenburgerlaan 13 in Heerde. De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 13.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Tel: 0578-690338. Mail: info@zonweringput.nl.