Afbeelding
.

Nieuw in Epe: Studio Fit4you

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

EPE- Sinds enige weken is een nieuwe personal trainingsstudio in Epe te vinden: Studio Fit4you van Isabelle Scheffel. 

In haar eigen trainingsstudio begeleidt ze haar klanten op het gebied van personal training om hun persoonlijke sportdoelen te bereiken. Isabelle heeft de opleiding Sport en Bewegen gevolgd aan Landstede in Zwolle. “Ik wist eigenlijk altijd al dat ik voor mijzelf wilde beginnen, in eerste instantie een sportschool. Hiervoor heb ik ook het basisdiploma voor fitnessinstructrice, Fitvak A, behaald. Daarna heb ik nog HBO fysiotherapie gedaan en dat ging heel goed. Maar toen ben ik er achter gekomen dat daar niet mijn passie ligt. Nu je wat ouder bent, weet je wat je écht leuk vindt en ben ik gespecialiseerder gaan kijken. Het was snel duidelijk dat mijn passie bij personal training ligt”. 

In haar zoektocht naar geschikte ruimte kwam ze terecht aan de Klimtuin 52 in Epe, een oud pand waar ze veel potentie in zag. Nadat ze met de bank om tafel ging en haar ondernemingsplan werd goedgekeurd, kon ze het pand kopen. “Heel bijzonder om dit op je 21e te kunnen doen”. Na een grondige verbouwing beschikt Isabelle nu over een fraaie trainingsstudio. Je vindt er alles wat je nodig hebt om een goede trainingssessie te geven, vertelt ze. “Cardio, kracht, lichaamsgewicht en de vaste krachtapparaten. Daarnaast is er een kleedkamer en wc voor de klant.” Studio Fit4you biedt diverse personal trainingen: personal training (1-op-1), duo training (max 2 pers. familie/vrienden/partner), small group training (max 4 pers. familie/vrienden), circuittraining (max 4 pers. voor iedereen) en personal training voor oncologie. “Een training duurt 60 minuten. Tijdens het intakegesprek bespreken we wat de doelen zijn en doe ik een meting dat dient als startpunt. Aan de hand hiervan maak ik een persoonlijk trainingsplan, afgestemd op de levensstijl en ritme van de klant. Om de vier weken is er een meetmoment”. Bij de 1-op-1 personal training of duo training krijgen klanten ook de beschikking over de Studio Fit4you app zodat ze altijd toegang hebben tot hun eigen trainingsschema, progressie en voedingstips. “Ik help klanten met hun voedingspatroon, om ze te laten inzien wat goede keuzes zijn. Ik help ze balans te vinden in een nieuwe, gezonde levensstijl.” 

Isabelle heeft zich gespecialiseerd in personal training oncologie waarbij ze mensen, die hersteld zijn van kanker, begeleidt om weer fit te worden. “Het is belangrijk dat zij de training rustig opbouwen, ik zorg ervoor dat ze nooit over hun grenzen heen gaan want dat werkt juist averechts. De training is helemaal afgestemd op hun doelstellingen en fysieke mogelijkheden.” Bij Studio Fit4you kunt u veilig en coronaproof trainen want Isabelle werkt volgens de 6 zekerheden: goede ventilatieroosters op alle ramen; een gloednieuwe Itho ventilatiebox met 4 afzuigventielen; alle apparatuur wordt na gebruik gedesinfecteerd; desinfectie gel voor de handen bij binnenkomst; gebruik van mondkapje personal trainer indien gewenst; de hele studio voor jezelf en/of partner. Onder het motto ‘Hard work pays off’ biedt Isabelle persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding om jouw doelstellingen te bereiken, of je nu sterker wil worden of een gezond gewicht wil bereiken. “Ik motiveer jou om tot het uiterste te gaan!”. 

Benieuwd naar wat Studio Fit4you voor jou kan betekenen? In de maanden november en december biedt Isabelle een gratis kennismakingsproefles. Zie ook de advertentie elders in deze krant. Bel voor meer informatie naar tel. 06-12227777 of kijk op de website studiofit4you.nl.