Afbeelding

De nieuwste zomertrends in unieke samenwerking

Partnerbijdrages

Wij bij Schoenenhuis Jan Pas zijn elk seizoen druk bezig om voor u een mooie collectie neer te zetten. We bezoeken verschillende internationale beurzen om onze eigen collectie samen te stellen met de mooiste merken, materialen en kleuren.

Wij zijn heel enthousiast en erg nieuwsgierig wat u van onze nieuwste collectie vindt en daarom organiseren wij een trendshow waarin de laatste modetrends op het gebied van dames- en kinderschoenen en accessoires aan bod zullen komen. “Dit jaar hebben we de trendshow in een ander jasje gestoken” verteld Hendriëtte Bruin van Schoenenhuis Jan Pas. We hebben voor deze show vier stijlen gekozen die we ‘s avond laten zien en deze stijlen en trends hebben we uitgewerkt in een unieke hand-out die u gratis kunt meenemen.

De lekkerste koffie zal die avond geserveerd worden door La Docle Barista. Uniek is ook de samenwerking met de Coop uit Den Ham. Arjon Sportel zal namens de Coop de lekkerste Tapas hapjes voor u verzorgen op Tapasschalen van het merk Bowls & Dishes van de lopende spaaractie.

U bent van harte welkom op vrijdag 24 maart. De trendshow is van 19.30 tot 20.00 uur bij Schoenenhuis Jan Pas aan de Brinkstraat 20 in Den Ham. Wij zien uit naar uw komst want het beloofd een hele leuke, gezellige en inspirerende avond te worden. Na afloop van de show krijgt u een leuke goodiebag met hand-out mee naar huis.