VIOS Logo
VIOS Logo Foto: Bertus van den Oosterkamp

Verlies VIOS-VAASSEN

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Op een koude 21 januari is het tijd voor de eerste wedstrijd na de winterstop. Vios speelt een uitwedstrijd bij Be Quick uit Zutphen.

In de 4e minuut krijgt Be Quick een vrije bal vanaf 25 meter. Schot op goal en een prima redding van Robin met een corner tot gevolg.

In de 5e minuut lijkt Vios op 0-1 te komen. Goede aanval via rechts. Richard krijgt de bal rand 16 aangespeeld en speelt Kristiaan aan en die schoof de bal in de lange hoek, maar helaas buitenspel.

In de 9e minuut een goede kans voor Be Quick maar Robin redt goed.

Vios heeft het in de openingsfase lastig.

In de 18e minuut weer een goede kans voor Be Quick. Aanval vanaf de zijkant en de bal wordt terug gelegd maar een slap schot van de aanvaller. Robin kan de bal makkelijk vangen. 1 minuut later weer een grote kans en Robin pakt de bal weer uitstekend.

In de 19e minuut komt Vios volledig tegen de verhoudingen in op 0-1. Goede actie van mehmet die een steekbal geeft op Kristiaan en die rond het goed af.

Vios wordt sterker met een paar gevaarlijke corners maar helaas nog geen 0-2.

In de 34e minuut komt Be Quick op gelijke hoogte. Richard lijdt balverlies op het middenveld en Be Quick schakelt snel om. Steekbal naar de spits en die rondt goed af.

36e minuut weer een kans voor Be Quick. Goede steekbal op de rechtsbuiten maar die schiet over vanaf 8 meter.

We gaan rusten met een stand van 1-1. Be Quick is de betere ploeg.

In de 49e minuut een vrije bal voor Be Quick op een gevaarlijke plek. De vrije bal wordt in de muur geschoten.

In de 53e minuut wordt er gewisseld aan de zijde van Vios. Joran en debutant Thomas Klink komen erin voor Roy en Richard.

Be Quick komt sterk uit de kleedkamer. Vios krijgt nog weinig grip op de wedstrijd.

In de 59e minuut wordt Mehmet alleen voor de keeper gezet, hij kapt de verdediger uit en gaat liggen na contact maar geen penalty.

Sterke fase van Be Quick en in de 71e minuut maken zij de 2-1.

Wissel aan de zijde van Vios. Mauro verlaat het veld voor Jaron.

Er moet nu wat gebeuren wil Vios met een resultaat terug naar Vaassen gaan.

In de 84e minuut nog een goede actie van de linksbuiten van Be Quick maar Robin heeft weer een prima redding in huis.

Het mocht niet zo zijn voor Vios vandaag. Be Quick wint verdiend met 2-1.