Afbeelding
Foto: .

Finalisten Let’s Make Comedy in Kulturhus EGW

· leestijd 1 minuut Algemeen

EPE – Liefhebbers van aanstormend comedytalent opgelet: de vier finalisten van de cabaretwedstrijd Let’s Make Comedy treden op zaterdag 12 november op in Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 in Epe. Wie er in Epe te zien zijn? Ayse Kübra Küpeli, Wina Ricardo, Thomas van der Hulst en Yannick Noben. De Programmaraad van Kulturhus EGW heeft deze voorstelling samen met Cultureel Platform Epe (CPE) naar Epe gehaald. “Het gaat een geweldige avond worden”, spreken de programmeurs van Kulturhus EGW en CPE uit. “Sinds een paar jaar kunnen aanstormende cabaretiers het tegen elkaar opnemen in de Let’s Make Comedy-wedstrijd. De prijs voor de finaledeelnemers is een serie voorstellingen in het najaar. Onder andere deze voorstelling in Epe dus.”

Yannick Noben creëert heeft volgens de jury van deze comedywedstrijd ‘vele aparte invalshoeken’. Door zijn niet alledaagse beroep (ontmijner binnen Belgische Defensie) is het verhaal dat deze cabaretier te vertellen heeft sowieso al het beluisteren waard. Yannick is overigens als winnaar van Let’s Make Comedy uit de bus gekomen. Wina Ricardo is klein van stuk en oogt daardoor onschuldig. Maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament (vader komt van Curaçao en moeder is half Moluks half Nederlands), snelle grappen en grote bewegingen, maakt ze het publiek aan het lachen en spaart daarbij niemand (vooral zichzelf niet). Wina was ook al deelnemer van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Ayse Kübra Küpeli vertelt maar al te graag over de zoektocht naar levensantwoorden. Zo reist ze rond in Nederland en België om anderen te vinden die net zo sarcastisch zijn als dat zijzelf is. Ayse was één van de kandidaten van het tv-programma ‘Ik Ga Stuk’. Thomas van der Hulst noemt zichzelf ‘animal de scène’. Hij is zijn hele leven al comedian, maar treedt de laatste jaren ook echt op. De cabaretier probeert met man en macht de boel te professionaliseren. Thomas deed ooit al eens mee met het Cameretten Festival.

Voor deze cabaretvoorstelling in Epe zijn nog kaarten te verkrijgen. Via de link https://kulturhus.i-reserve.net/ of telefoonnummer 0578-616775 zijn er tickets te reserveren. Je kunt ook een kaartje bestellen via de site van Cultureel Platform Epe: www.cultureelplatformepe.nl. Een entreebewijs (inclusief één consumptie) kost 16,50 euro. 

Meer weten over andere voorstellingen en optredens die in Kulturhus EGW plaatsvinden? Surf dan eens naar de website www.kulturhusepe.nl.