Lopers tijdens de eerste editie actief over het prachtige parcours
Lopers tijdens de eerste editie actief over het prachtige parcours Foto: Herman van der Hart

Hardlopen en wandelen in Zalk met de Zalkerloop

Sport Ingezonden

Op zaterdag 18 juni aanstaande wordt de 2e editie van de Zalkerloop georganiseerd met een kidsrun van 1 km door het centrum van Zalk en een wedstrijd voor volwassenen van 5, 10 en 15 km. De route loopt vanuit het centrum via het Zalkerbos en langs de IJssel weer terug naar het centrum. Kortom: voor iedere hardloper wat wils in de prachtige IJsseldelta.

De voorinschrijvingen via www.inschrijven.nl lopen al lekker door, maar er is nog genoeg plaats voor meer deelnemers. Voorinschrijven kan tot 13 juni. Dus ga de uitdaging aan en schrijf je in!

Daarnaast is het vanaf zaterdag 11 juni tot en met vrijdag 17 juni nu ook mogelijk om het parcours te wandelen. De inschrijfformulieren hiervoor zijn bij de start (Dorpshuis ‘An de Steege’) tijdens reguliere openingstijden te verkrijgen.

Er zijn nog vrijwilligers nodig voor diverse werkzaamheden. Vind je het leuk om te helpen? Je kan dit ook prima combineren met het supporten van jouw vriend/familie. Je hulp wordt gewaardeerd. Meld je aan via zalkerloop@gmail.com

Meer informatie is te vinden op: www.zalkerloop.nl