Jasmijn Logtenberg, Julia Verwolf, Jasmijn de Beer
Jasmijn Logtenberg, Julia Verwolf, Jasmijn de Beer Foto: Linda Bruggink

Epe is weer 3 kampioenen rijker.

Sport Ingezonden

Op Hemelvaartsdag werd het  gemeentekampioenschap weer georganiseerd door de W.E.T. Vooral voor de jonge ruiters is dit een memorabele dag. Voor velen namelijk de eerste keer dat ze een wedstrijd rijden.

In de ochtend werd de dressuur verreden en daarna verscheen er een mooi parcours, gebouwd door Harry van Heerde. Aan jurylid Esther Bockhoven de eer om te beoordelen wie met de mooiste stijl door het parcours ging. Bij de wedstrijdruiters bepaalde de klok de volgorde.

Na het springen werden de punten geteld en de prijzen bepaald. Na de parade volgde de prijsuitreiking.

Het kampioenslint en de beker in de Bixie categorie ging naar Julia Verwolf met Beauty.  Voor de titel bij de wedstrijdponys’s mocht Jasmijn Logtenberg met Frans naar voren komen en de hoofdprijs bij de paarden ging naar Jasmijn de Beer. De kampioenen werden ook nog verwend met een mooie extra prijs.

Er was voor alle deelnemers ook een verrassing, iedereen kreeg een chocolade medaille en de paarden werden verwend met een zakje biologisch voer van Animal Touch.

Door de loterij waren er zelfs ook nog mooie prijzen voor het publiek, gesponsord door Plant Creatief, Fiets, het Honingmagazijn en de Welkoop Epe.  Degenen die graag een mooie herinnering aan deze dag willen, kunnen een mooie foto  bestellen van Cynthia Ros  (rosfotografie).