Afbeelding

Gerardus Majella kampioen

Sport

EPE- Op woensdagmiddag 1 juni werd op het JB-sportpark het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 1 en 2 gespeeld.

Maar liefst 24 teams van jongens en meisjes streden om het kampioenschap. Gelukkig bleven de voorspelde regenbuien uit en was het een zeer geslaagd toernooi. Er werd fanatiek en vooral met plezier gevoetbald. Aan de spelbegeleiders was het de taak om de meest waardevolle speler van het toernooi te bepalen. Na de poulewedstrijden werden de stemmen geteld en werd Nigel Hendriks uitgeroepen tot meest waardevolle speler van het toernooi. Hij kreeg van de organisatie de Gerard Berkhoffbokaal uitgereikt. De eerste halve finale werd gespeeld tussen de Gerardus Majella team 2 en Gerardus Majella team 1. Na de reguliere speeltijd en na de verlenging was er geen winnaar. Met penalty’s heeft de Gerardus Majella team 2 net gewonnen. Zij gingen door naar de finale. De tweede halve finale werd gespeeld tussen ’t Mozaiek team 1 en de Anne de Vries team 2. Deze wedstrijd werd gewonnen door ’t Mozaiek team 1. De finale werd gespeeld tussen de Gerardus Majella team 2 en ’t Mozaiek team 1. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd. In een spannende strijd heeft uiteindelijk de Gerardus Majella team 2 gewonnen. Zij zijn de winnaar van het toernooi en hebben de wisselbeker in ontvangst genomen. EZC’84 kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi. Eindstand: 1e Gerardus Majella 2, 2e ’t Mozaiek 1, 3e Gerardus Majella 1, 4e Anne de Vries 2. Beste speler: Nigel Hendriks van de Gerardus Majella 1.