Afbeelding
.

Praktijk Rising Hope

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

EPE- De deur staat bij Praktijk Rising Hope open voor een ieder die tegen moeiten aanloopt in zijn leven. Hennie van Klompenburg begeleidt met veel bewogenheid de mensen die hulp zoeken, vanuit een rustig gelegen praktijkruimte. 

“Rising Hope staat voor het vinden van nieuwe hoop. Ons leven is niet altijd eenvoudig, het loopt niet altijd van een leien dakje. Soms komen er omstandigheden op ons af die ons leven op de kop zetten. Het wordt onrustig binnen in ons zelf. Zolang alles redelijk rustig verliep ging het wel goed, nu er meer onrust is heeft dat zijn weerslag op jezelf. Je raakt het zicht kwijt hoe je verder kunt gaan. Weet je niet meer zo goed waar je aan toe bent en wie jezelf bent? Hoe krijg ik de grip op mijn leven terug? Hoe verander ik een gedrag wat niet handig en helpend is?” Hennie van Klompenburg kan je helpen om het zicht op je leven en op wie je bent weer helder te krijgen. Om zicht te krijgen wat er in jou gebeurt en een stuk begrip voor jezelf. Te ontdekken waar bepaald gedrag vandaan komt en dat bij de onderliggende oorzaak aan te pakken. “Therapie is voor iedereen die aan zichzelf wil werken. Als er dingen zijn waar je tegen aanloopt in je leven of denkt. Als je regelmatig jezelf naar beneden haalt. Relaties onderhouden of nieuwe contacten aangaan verloopt moeizaam. Als je problemen ondervindt in je (huwelijks)relatie. Als je eenzaam of geïsoleerd voelt. Als je vaak down of depressief bent en het lukt je niet daar verandering in aan te brengen. Als je overspannen bent of een burn-out hebt. Als je een partner hebt die ziek, depressief of narcistisch is en je niet meer aan jezelf toekomt. Als je vastzit in emotie-eten. Als je last van faalangst hebt en dit je belemmert te doen wat je eigenlijk zou willen doen. Als je worstelt met je geloofsleven, met je identiteit, of je wel goed genoeg bent.”

Een kennismakingsgesprek is gratis. “Heb je na het lezen vragen? Bel me dan gerust. Ik ben bereikbaar op tel.06-20283824. Of stuur een e-mail naar info@praktijkrisinghope.nl.” Kijk voor meer informatie op www.praktijkrisinghope.nl.