Afbeelding
Aangeleverd

Koninklijk relaxen in je eigen betaalbare jacuzzi

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Jacuzzi, het woord doet denken aan andere onbereikbare termen als jetset en glamour, maar zet er ‘opblaasbare’ voor en je haalt dezelfde luxe en ontspanning op een betaalbare manier in huis. Een opblaasbare jacuzzi heb je al vanaf iets meer dan 500 euro. Niks inbouwen, niks onbetaalbaar, je relaxt wanneer jij dat wilt op koninklijke wijze in je eigen tuin!

Een eigen spa: een betaalbare droom

Het is fijn dat er bedrijven bestaan die met je meedenken en dromen betaalbaar weten te maken. Op de website Top Zwembadshop is te zien dat het beschikken over een privé-bubbelbad bij lange na niet onmogelijk is. De jacuzzi’s, opblaasbaar en verkrijgbaar in diverse soorten, maten en prijsklassen, bestel je hier in een handomdraai. Het A-merk Intex dat er aangeboden wordt, staat garant voor weldadige bubbels, avonden lang massage en ontspanning en bovendien gebruiksgemak.

Intex opblaasbare jacuzzi’s gaan lang mee

Fiber-Tech materiaal en ingebouwde waterontharder zorgen ervoor dat je eigen spa langer meegaat. Dat is duurzaam voor het milieu (net als het materiaal waaruit deze jacuzzi’s vervaardigd zijn) en voor de portemonnee. Voor wat uurtjes ontspanning hoef je niks te reserveren, laat staan de deur uit en de auto in. Bovendien deel je de jacuzzi alleen met wie jij dat wilt - wat een weelde! Met je partner is het de manier om ‘s avonds even afstand te nemen van de werksleur, de dag even door te nemen en hardop verder te dromen. Vanuit het bad regel je de temperatuur en de bubbels. Drankje erbij en genieten maar. 

Accessoires in je eigen warme bubbel-bubbel

Op datzelfde Top-zwembadshop.nl vind je tevens allerlei accessoires die het badderen nog comfortabeler maken. Denk dan aan losse filters voor de pomp, dienbladen/cupholders voor je drankje, hoofdkussentjes en andere accessoires om nog meer tot rust te komen. Een overkapping maakt het zelfs mogelijk om ook tijdens regenbuien - en die hebben we nog wel eens in Nederland - in je eigen warme bubbel-bubbel plaats te nemen en toch buiten te zijn. Schaf meteen ook de nodige spullen aan om de jacuzzi schoon te houden, dan geniet je er nog langer van. Zie deze spullen alsmede de jacuzzi zelf als een lange termijn-aanschaf die de kosten van vele dagjes/weekendjes spa en zelfs vakanties wegneemt. Nergens kom je zo tot rust als in je eigen tuin, in je eigen jacuzzi!