De eerste periodetitel is binnen Gradus Dijkman

sv Hatto-Heim pakt de eerste periodetitel

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Vandaag de wedstrijd sv Hatto-Heim - HTC.

HTC begon sterk aan de wedstrijd met direct in het begin al een kans voor Quinton Justiana maar zijn schot ging over het doel van Jorick Mensink.

Eerste gevaar van sv Hatto-Heim kwam van Bas Behrens.

Hij werd gestopt buiten de zestien meter gebied door keeper Kevin Ester , en die kreeg daar een gele kaart voor.

Paar minuten later een mooie aanval van Aron Winkelhorst die bereikte Elnathan van Dijk en die schoot net over het doel van HTC.

Spel dat golfe op en neer met kansjes zowel voor HTC als voor sv Hatto-Heim

Weer was het Justiana die namens HTC een mooie aanval opzette , maar zijn inzet werd knap gepakt door Mensink.

Vlak voor rust was het weer Bas Behrens met een mooi schot maar die ging via de paal naast het doel.

Tweede helft begint sv Hatto-Heim sterk aan de wedstrijd.

Een vrije trap van Bas spatte uiteen op de deklat.

Paar minuten later was het wel raak , Elnathan kreeg de bal van Gerben v/d Worp die speelde hij door naar Bas en die haalde verwoestend uit een typische “Arjen Robben” actie.

De bal krulde in de linker boven hoek 1-0.

Vijf minuten later was het een voorzet van Bram Neuteboom en door een fout in de verdediging was het Twan van Rijssen die zo de bal het doel in kon lopen.

Op dat moment ging HTC drie keer wisselen om meer op de aanval te gaan spelen.

En het was de ingevallen Jayson v/d Meulen die de spanning terug bracht om met een bekeken schot de 2-1 op het scorebord te zetten.

HTC drong meer aan en sv Hatto-Heim kreeg meer ruimte en daar profiteerde sv Hatto-Heim van Dirk Agterhuis bediende de vrijstaande Ruben Bouwhuis die beheerst de 3-1 binnen tikte.

Daarvoor was nog een prachtige vrije trap van Rowan Mensink en het was weer de deklat die voorkwam dat de bal binnen viel.

95e minuut floot scheidsrechter Ekkel uit Den Ham de wedstrijd af.

Door de zevende overwinning op rij (wat nog nooit bij sv Hatto-Heim is voorgevallen) pakt sv Hatto-Heim de eerste periodetitel.

Marcel van Walderveen zij na de wedstrijd dat hij een trotse en gelukkige man was om van dit team de coach te zijn.

Volgende week een bekerwedstrijd in en tegen Bruchterveld.